Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok!
Problémám akadt egy ilyen scanner-el. Feltelepítettem a cd-n található anyagokat és sajnos nem húztam le a rendszerről a scanner-t. Amikor fel akarta rakni a windows a drivert kiírta, hogy probléma történt és nem fog megfelelően működni. Természetesen nem hogy nem megfelelően, de sehogy sem megy. 38-as hibakódot ír. Ami annyit tesz röviden, hogy az illesztőprogramon a windows nem tudta betölteni, mert annak egy másik példánya már a memóriában van. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Esetleg megoldást tud valaki erre? Egyszerűen nem tudom feltelepíteni a drivert. Hiába távolítom el az összes anyagot amit csak tudok egyszerűen nem hajlandó telepíteni, hogy működjön is csak a szokásos sárga felkiáltójeles eszközként láthatom az eszközkezelőben.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
K123456
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen szkennerem. 2 problémám van:
1 A PaperPort nevű program, amit hozzá adtak valahogy nem úgy menti el a képeket, mint ahogy megjelenik a monitoron mikor beszkenneli. Pedig nem állítok semmit közben, csak a felbontást szoktam és hogy vágja le autómatikusan a széleket. Valahogy fakóbb a kép a mentés után. Jpg-be mentem, de már próbáltam úgy is, hogy 100% legyen a minőség. Gyárilag a gamma 1.00 Én ahhoz nem nyúltam.
Próbáltam egy másik programmal is szkennelni, azzal már jók a színek, de a bontást 600-ig lehet max
2 Hogyan lehetne, hogy az autómatikus levágásnál ne legyen fehér szegély?
Vagy esetleg milyen programmal kéne?
Köszönöm!!! -
HnéBetti
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam nászajándékba egy ilyen scannert. Nem vagyok egy számítógép-zseni, de eddig azt hittem legalább a kiprobálásig eljutok. A cd-k telepítése után azonban a gépem nem találja a hardverhez illő softvare-t. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Valaki leírná nekem pontosan, hogy hogyan kell szabályosan telepíteni ezeket a programokat? Nekem már 2 órányi próbálkozás után nincs több ötletem.
Minden segítségért hálás lennék, mert sürgősen kéne a gépet használnom!
Előre is köszi -
romet
tag
válasz
Packolombo #6 üzenetére
Köszi!
-
-
romet
tag
Hhhelp
-
romet
tag
valakivalami? Okosat?
-
romet
tag
hopplaca
-
romet
tag
Hali Mindenki!
Hozzájutottam egy ilyen szkennerhez, de nem igazán boldogulok vele. Hozzá kell tenni, hogy alapvetően szkennert sem nagyon használtam, tehát nem biztos, hogy a scan-nal van a gond.
Tehát
1. van-e valakinek ungarise leírása róla+a hozzá adott szoftverek használatáról (a xerox.hu-n szinte semmi).
2. lehet-e más, sokkal kézzelfoghatóbb szoftvert használni hozzá, vagy ezek általában csak a saját progijukkal mennek, s ha lehet mit ajánlotok.
3. alapvetően fényképeket szeretnék szkennelni, nem kell szuper minőség, és 0,8 mega alattiak legyenek a képek. Milyen beállításokkal. Állandóan beszívja az egész A4-es oldalt, mikor nekem elég lenne a 10*13-as kép is!
4. még fénymásolásra is használnám fekete-fehér (nyomtatóm is van), milyen beállításokkal tegyem ezt (sok próba után is csak jó közepes minőséget hoztam ki belőle)
Köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest