Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Na látod én még túlságosan az apró részletekre figyelek énem veszek észre ilyen egyértelmű dolgot hogy dèl amerika csak két ország.

De amúgy megvan. Egyszer visszatöltöttem és jól jött hogy néha elfelejtek menteni szóval most az van hogy még semmit nem buktam.
Élvezni élvezem a játékot rendesen!
Fantasztikus hogy ennyi scriptelt kis átvezető meg sokszor látott mapok ellenére is teljesen leköt.Na most az orszàgok csak hónap végén tudnak kilépni ugye? Tehát akkor tökmind1 hogy mekkora a pánik ha hó végén tudok műholdat lőni.
Meg ez a baj még. Ti már kivülről tudjátok ninől mit lehet fejleszteni meg mik a story nagyobb mozzanatai.
Én most megint ott vagyok hogy még idegent kell elfogni.
Viszont mèg nem olyan jó a csapat hogy a bàzist támadjan szóval ha be is adja azt, mèg várni fogok vele.Satelitem a játék eleje óta mindig van pluszba 3-4. Most engineer kell hogy uplink-et tudjak építeni ugyh épitem a workshop-okat.
Két thermo generátor már van meg lassan jön az elirium szal árammal legslább nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GTA V
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Opel topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest