- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Májusi hardverszeánsz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Jó a psi operative is, tegnap pl mikor próbálgattam mit tud, indítottam egy void riftet két ellenfélre, egyrészt sebezte őket, és disorientek lettek. Ettől az egyik elszaladt és kritikált lőtt a képernyőn még nem is látszódó alienbe. Ez mondjuk priceless volt! A másik csak missedet lőtt a haverjára. De ugye a psi-nek is ki kell fejleszteni a megfelelő stukkert PSI Amp-ot, mert különben kicsit sebez.
Amit viszont egyre inkább látok és kezdek használni is, az a napokban már említett Sniper képesség a kill zone. Brutális mészárlást tud csinálni, mindenre lő a sniper ami megmozdul a kijelölt sávban. Sokszor előfordul, hogy belefutok egy nagyobb csoportba, azok meg szétszaladnak fedezékbe, stb. Na ilyenkr szoktam mosolyogva visszatölteni kill zone ráállítani és berongyolni újra. Szem nem marad szárazon...
Persze +aim (superior scope) + esetleg talon rounds legyen a távcsövesen.Ami még tettszik, robotokra dead eye és blue screen töltény kombó. Simán 17+ sebzést bevisz crittel 20+ is lehet. Előfordulnak dög nagy robotok armorral sok hp-val, ellenük kihagyhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Bittorrent topik
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Sekiro: Shadows Die Twice
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- Elden Ring
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest