Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- OLED TV topic
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
oriic #123086 üzenetére
Júúúj de diplomatikusak vagyuuuuuunk!
"Bezárt". Én ezt azért tudnám másképp is fogalmazni, csak egy hét pihire kerülnék itt érte...Jut is eszembe, aki esetleg egy klikkel szívesen kifejezné a véleményét a történtekről, és szeretné, ha az SW brand esetleg jobb helyre kerüljön, az klikkolhat egyett itt.
-
válasz
oriic #122919 üzenetére
Mint kiderült annak a liftnek le kell esnie.
Miután továbbmentem más irányba, találtam egy teljesen ugyanúgy kinéző szobát ahol már tudtam használni, így végeztem ezzel a küldetéssel is.
Ezen a pályán (343 GS) nagyon könnyű eltévedni, mivel sok teljesen egyforma szoba, terem van.
Azért köszi oriic
-
kresz2
aktív tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
oriic #122721 üzenetére
Nem hiszem, hogy elkaszálják azért naponta 8-10 ezren játszanak még vele. De ami a DayZ körül megy iszonyat vicc... 2015 decemberében vetette meg velem haver, hogy lassan jön a béta, most még olcsó bla bla, azóta 3 motort cseréltek. 1 fejlesztés kb fél vagy 1 év.. Mindenféle szarságot tesznek bele. Pl most márlehet vetni.Wow. A bázis építés meg még sehol sincs.
Anno volt 1 egész szép kis bázisunk a szerónkon.
Persze mindent duplikáltunk.
-
pzstm
titán
válasz
oriic #122378 üzenetére
Ezt még tegnap nem láttam a blogon:
XBOXFortnite now supports Xbox One X in 4K!
Fortnite on Xbox One X pushes the game’s visual settings comparable to what you’d see on a PC set to “Epic” quality.
This includes better-quality reflections (including screen space reflections being enabled); higher quality post processes like motion blur, anti-aliasing, and depth of field; great draw distances; more detailed foliage; shadow casting enabled on more lights and objects; and higher resolution textures and shadows.
Content is rendered at 80% of 4K and then upsampled to 4K via a high-quality software upsampler. The HUD is rendered in 4K.PC Epic settingset kaptunk?
-
-
válasz
oriic #121984 üzenetére
Így már nem fontos, mert hogy pont arra változtattam évekkel ezelőtt, amire most is akartam, csak hát a menüpontban, ahol lehet változtatni nem írja a jelenlegi gamertaget, így már nem emlékeztem rá.
Illetve most esett le, hogy ott virít a gamertag a jobb felső sarokban, de nem tűnt fel változtatásnál.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
oriic #121859 üzenetére
Szerintem meg akármilyen béna is valaki, multiban lehet legjobban megtanulni multizni. Mélyvízben.
Ma már a felső negyedben teljesítő playerek között vagyok Bf1-ben, de az elején nekem is újra kellett tanulnom mindent 6 év konzol kihagyás után.
Aki nem akarja a statját elcseszni, az csináljon másodlagos accountot a kezdeti bénázásnak (én nem tettem és jól rá is nyomta a bélyegét az összesített adatokra, még szerencse, hogy engem ez teljesen hidegen hagy).
-
Chalez
őstag
válasz
oriic #121859 üzenetére
Érzésre jónéhányat...A jobb hüvelykujjam a nézegelődésre pillanatnyilag alkalmatlan, hú mennyivel egyszerűbb egérrel
De nem adom fel, meguntam a gép előtti görnyedést, most már csak kényelmesen kanapéról akarom tolni
@ez a Forza 3 baromi jó lett, egész megszoktam a 30fps-t, rengeteg verda, gyönyörű grafika, állati hangok, valamelyik muscle car-om alapjáratánál rengette a mélynyomó a ház falait
döbbenet
-
parandroid
félisten
válasz
oriic #121357 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a 12 állandó játékos mellett az a párszáz is nagyon fog ennek örülni, aki most kötelességtudóan kipróbálja, mert mégiscsak karácsonyi ajándékba kapta...
Oké, tudom, sarcasm off.
AMD: A Blizzard Mountaint még én sem próbáltam, a Hot Wheels kiegészítő viszont nagyon vicces dolog. Magával a fő játékkal még sehol sem vagyok, de ha elindítom, akkor ott bohóckodok inkább a műanyag pályákon.
p
-
törölt tag
válasz
oriic #121113 üzenetére
milyen 60 fps-es játékok vannak még one s-re?
ezt megrendeltem.(#121116) Mister_X
köszönöm
esetleg van ezekről valami hivatalos lista, mint a one-on futtatható 360-as játékokról? -
válasz
oriic #120825 üzenetére
Nem is figyeltem a nevüket, de tényleg faxa!
Biztos, h nem ezzel a termékkel van tele a raktáruk, szerintem is max 5 darabot adnak el ennyiért. Mondjuk ez jó reklám nekik mert páran most megismerhetik az oldalukat. Főleg ilyen névvel.pzstm: Ezt miből lehet levágni? Mondom én, h csak az Amazon marad.
-
Bogyi007
veterán
válasz
oriic #120766 üzenetére
"Az egész dologban ott a csavar, hogy bár Major Nelson oldalán közzétették a négy decemberi játékot, az ezeket bemutató YouTube videót eltüntették. Sőt, mire befejeztem a hír írását, már az egész bejegyzés eltűnt a weboldalról. Nagyon úgy fest, hogy valaki túl korán nyomott rá a publikálás gombra."
-
törölt tag
válasz
oriic #120117 üzenetére
Kiegészítésként megjegyzem, nehogy meglepetésként érjen senkit, aki új az XBox One-os világban.
A digitálisan megvásárolt játékaidat offline is tudod játszani a korábban írt feltételek mellett, viszont ha a home-olást használod játékmegosztásra egy másik konzollal, akkor nem fognak elindulni a játékaid net nélkül.
Pontosabban a saját játékaid. A home partnered játékaival tudsz játszani offline is, de a sajátjaiddal nem. -
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
oriic #120106 üzenetére
Nem így értettem, hanem ugye eltart még jövőhét végéig a Game Pass akció (ha jól olvastam), beizzítok most egy 14 napos trialt, majd ráküldöm az utolsó napon a 30 napos 200 Ft-os előfizetést. Így már nem használhatom ki teljes egészében, de egy hetet nyerek vele pluszban.
Ha viszont a 200 Ft-os Game Pass felhasználásával még mindig felhasználható marad a 14 napos trial, akkor azt elteszem későbbre, de így is csak az utolsó napon röffenteném be a 200 Ft-ost, hogy ráküldjem a 14 napos trialt, így január 10. környékéig van Game Pass és a szabadságom alatt jobban ki tudom használni.
-
mike1334
veterán
válasz
oriic #119897 üzenetére
Amúgy előkerestem az xboxhoz ajándékba adott 14 napos trial lapját, amin a kód volt. Ez van ráírva:
"Get free Gold on us. Enter code now for 14 days of free Xbox Live Gold:
- Free games to download
- Exclusive deals & discounts
- Multiplayer with friends"Szóval nem tudom, ez alapján meg járnak a kedvezmények a 14 naposra is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
oriic #119824 üzenetére
Igen. Így értettem én is, hogy be fog kerülni egy új jelölt mert olyat láttak, hogy hátast dobtak tőle. Azt írja, hogy ma láttak egy olyan játék-bejelentést (trailert) ami inspiráló hatással volt rájuk.
Ergo, ebből én azt következtetem, hogy egy olyan játékról van szó, ami még nem jelent meg - hisz gondolom a jelölteket valami játékmenet/gameplay alapján teszik listára, nem pedig egy trailer alapján.
De 2018-as játék nem lehet értelem szerűen, nemdö?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Steam deck OLED 1tb
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest