Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
oriic #233902 üzenetére
Az általad linkelt mondat szerintem nem zárja ki azt, amit én írok. Open béta, de csak előrendeléshez.
Szerkesztettem én is a hozzászólást. Az is a hivatalos oldalról van.
Szerk.:
Mondjuk ezzel a mondattal együtt már lehet mégis igazad lesz."Players who preorder the game will also gain early access to the open beta test taking place in August on supporting platforms."
Csak szerintem nem mindenhol fogalmaznak egyértelműen. -
ρσгτσ
addikt
válasz
oriic #233900 üzenetére
De ha nincs kód hozzá, akkor elő sem tudod addig tölteni a játékot. Tehát nincs béta hozzáférés sem. Csak megjelenés napján tudsz vele játszani.
Szerk.:
Bétára csak az előrendelőknek lesz hozzáférése. Legalábbis én így értelmeztem...Szerk.2.:
Elég nyakatekert mondat...szerintem.
"Early access to the Diablo® II: Resurrected™ Open Beta will be available prior to the launch of Diablo® II: Resurrected™ to players who purchase before early access to the Open Beta ends. Actual platform availability and launch date(s) of the Beta subject to change." -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
oriic #233217 üzenetére
Plusz visszatérítik a játékon belüli vásárlásokat is. Bár nyílt bétában én annyira nem erőltettem volna...
Nekem valahogy egyik játékuk sem jött be igazán. Páromnak bejött a Neverwinter, de igazából az is csak olyan elfér a többi mellett kategória.
Talán a Star Trek játékuk az egyetlen, ami valamennyire megfogott.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
oriic #232228 üzenetére
Már az is volt azóta, hogy jövőre sem lesz jobb. Ami természetesen más szegmenst is érint, nem csak a konzolokat.
Szerk.:
Amit egyébként a külpolitikai helyzet, a különböző zónák/régiók destabilizálása még rosszabb állapotba hozhat.Szóval egy darabig szerintem még lesznek új One játékok is.
-
válasz
oriic #231715 üzenetére
Igen, olvastam én is, hogy átszervezik a Xbox Live-ot.
Mondjuk az is érdekes, hogy nem minden esetben állja meg a helyét, hogy a fizetős játékokhoz kell live gold, pl. egy példa: a WatchDogs1hez kell, de a WD2-höz már nem pedig mind2 fizetős.
Igazából már nem nagyon játszok Xbox-on... Lassan már csap porfogó
-
-
Brash89
csendes tag
-
Brash89
csendes tag
válasz
oriic #230479 üzenetére
Hoppá! Köszönöm szépen. Már csak arra kellene rájönnöm, hogy hogyan lehet beállítani. Sajnos tegnap nem sikerült rájönni. Megmondom őszintén még semmit nem láttam 120Hz-ben, de elvileg látványos a különbség. Ha van egyáltalán hozzá szemem.. de a TV sajnos azt írja 60Hz amikor játszom. A játékon belül pedig nincs Graphics beállítás.
Köszönöm! -
Guitar14
senior tag
válasz
oriic #230235 üzenetére
oriic és ProtiHUN köszi a véleményeteket már azt hittem velem van a baj, hogy csak én kapok hülyét az egyik legnagyobb tripla A címtől. Hát akkor aláírásodból merítve kitartok aztán meglátjuk meddig bírom. Mindenesetre a látványvilág és az atmoszféra eddig megtartott, máskülönben már ment volt a szekrény aljába a lemez.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest