Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L1MaT

    tag

    [Arena And Fan-Inspired Feature Updates Start Rolling Out To Insiders This Month]

    ""Számos újdonsággal bővül az Xbox Live:

    A Microsoft elárulta, milyen újdonságokkal bővíti az Xbox Live szolgáltatást a közeljövőben. Az új feature-ök úgy lettek összeállítva, hogy azok szinkronban legyenek a közösség igényeivel – ezekről pedig most Larry Hryb rántotta le a leplet.

    Hryb hivatalos blogján részletezte az újdonságokat, amelyek közül talán a leglényegesebb az egyedi profilkép beállításának lehetősége. Eddig csak a már jól megszokott live-os felhozatalból tudtunk választani, de ez hamarosan megváltozik, hiszen a jövőben már bármilyen képet beállíthatunk magunknak.Hryb ugyanakkor kiemelte, hogy ez az újítás még hosszabb tesztelési időn fog átesni, amíg bekerül a végleges rendszerbe. Erre valószínűleg a sértő vagy oda nem illő képek kiszűrését segítő algoritmus kidolgozása miatt lesz szükség.

    Nem ez lesz az egyetlen fontos változás a jövőben: jobban testre szabhatjuk majd az activity feedet, ahol rögzíthetünk vagy elrejthetünk különböző posztokat, eredményeket és értesítéseket. Az ESL által üzemeltetett online versenyek szervezésére tervezett Arena sem marad változtatások nélkül, hiszen többek között bekerülnek a World of Tanks-tornák.

    A wifitámogatás is kibővül – a Captive Portal által védett hálózatokkal –, emellett átalakul a játékkönyvtár is, ahol a jövőben platformok szerint csoportosíthatjuk a játékokat (Xbox 360/XBO).

    A csapatkereső szekció is gördülékenyebb lesz, és az ottani posztok kezelése is átalakul, valamint a Kinect szenzort be tudjuk majd állítani automatikus zoomolásra, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznunk Skype-beszélgetés közben.

    Az újdonságokat elsőként az Xbox Insider-tagok tudják majd tesztelni. ""

    Forrás : [Gamerbox.hu]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák