- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HF77
őstag
-
draco31
veterán
Hello!
Havernak lemezes One van, nekem lemez nélküli. (ezt csak azért írom, mert nem tudom a sajátomban kipróbálni)
Meg van neki az AC Odyssey, de karcosnak tűnik a lemez, nem akarja olvasni a konzol. Ha berakja, akkor megkérdezi, hogy frissítésekkel telepítse, vagy anélkül, de mindkét esetben 1-2 percenként kiírja, hogy a telepítés leállt.
Van így megoldás letölteni esetleg a játékot, vagy újra vásárlás?[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Wesder #239404 üzenetére
Köszi!
Másik játékot közben kipróbált, azt telepíti lemezről, így akkor valószínű karcos lett a lemez, de alig látni rajta 1-2 hajszálkarcot.ρσгτσ
Egyik konzolos üzlet csinált erről egyszer videót, gondolom akkor azokban kell ez ügyben érdeklődni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
peet137
tag
-
Steven88
tag
Sziasztok.
Régóta lejárt és nem is foglalkoztam a GPU-val, így most lesz rá kis időm és újra beruháznék egy előfizetésre. Most, hogy éri meg jobban a GPU? Anno vettem egy live-t rá a 300ft-os GPU és jó is volt.
Köszönöm előre is. -
addikt
válasz peet137 #239417 üzenetére
Inkább Fizzie -nek. Nekem nem jutott egyből eszembe, mert nem sűrűn használok lemezeket. Azokat is általában személyes átvétellel veszem használtan, hogy ellenőrizzem a lemezt. Vagy néhányszor előfordult, hogy újat vettem.
Sajnos sok minden nincs már fent a store -ban, és ha nincs meg digitálisan, akkor kell a lemez.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
peet137
tag
Közben asszem megvan a kinect baja is, ha jól sejtem a ventijének mennie kellene... Ezt vajon lehet külön beszerezni? V egy kis ventit kell meghekkelni hozzá, max a fordulatvezerles nem fog menni? Vki csinált már ilyet?
-
draco31
veterán
válasz peet137 #239422 üzenetére
Lehet külön találni, de elsőre csak külföldet találtam.
De szerintem ilyen speckós ventit ha találsz itthon, max más csatival, akkor azt egyszerűen átrakható, és kész is.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Beretvás
veterán
Game passban, mikor változnak a címek?
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #239418 üzenetére
Ha megvetted digitálisan (vagy behúztad gwg-ben, mielőtt kivezették), akkor a sajátjátékaid között ott van, bármikor letölthető. FH1, FH3 ugyanez. Sőt, most már az FM7 is. Vagy marad a lemez.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz parandroid #239427 üzenetére
Igen, de itt arról volt szó, ha valaki megvette lemezen (digitálisan nincs meg neki) és megáll a telepítés a karcos lemez miatt, akkor ezt nem tudja leszedni úgy, mint például a Forza Horizon első részét. Mert utána nagy eséllyel el tudná indítani a karcos lemezzel.
Ami érdekes, mert egyébként nekem sem hozza ki az alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ρσгτσ #239428 üzenetére
Úgy tűnik digitálisan is lehet probléma. Illetve nem tudom ez a 2019 -es fórumos bejegyzés mennyire állja meg a helyét, de akkoriban másoknak is akadt vele problémája:
"This is a common problem with Xbox One Games With Gold since their purchase ID is different from an actual "own" purchase ID.
To put it bluntly, when Forza Horizon 2 sale was removed from the Xbox Store in on September 30 in 2018, people who still had it installed with GwG can still play it and those who "purchased" it ("Buy to Own") can still find it in their Ready To Install list.
Those who didn't "purchased" it ("Buy to Own") won't find it in their purchase history since GwG are not registered as "purchases". Ironically, you're allowed to buy DLCs with GwG licenses like if they were owned.
Now, is it possible to recover the game? Yes, it's possible, but only for a really small amount of people.
To download the game that is not available through the store, but you had unlocked with GwG, you got to do it from the Microsoft website on a PC and remotely install the game on the device.Here's the link toward the Forza Horizon 2 page :
Link"
A kereső nekem weboldalon keresztül sem hozza ki, de ezzel a linkkel jó helyre navigál.Természetesen ez csak akkor működik ezen a módon, ha valamilyen oknál fogva nem lenne benne a listában, miután korábban GwG -ből behúzta valaki digitálisan.
Kizárólag lemezes verziónál nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
peet137
tag
válasz draco31 #239423 üzenetére
Én is csak alisat találtam 3k-ért. Annyit meger a cucc, csak soká ér ide. Viszont találtam döglött kinectet, azt még megnézem, mert közel van és ha jó a venti, akkor azt elhozom alkatrésznek. A 4 centis venti amúgy nem gond, van több mobilrack itthon, amit évtizedek óta nem használtam, mindben olyan van, de azt nem lehet szabályozni.
-
törölt tag
válasz peet137 #239422 üzenetére
One s -ben már cseréltem , a gyári nagyon hangos volt.
Minőségi , fordulatszám szabályzós venti. Csak elbukott a dolog mert alacsonyabb fordulaton tartotta, így nagyon melegedett.Végül a gyári csapágyazása lett belőle ,mert fele annyiba sem került , mint egy gyári venti(ebay) ami lehet ugyanúgy zörgött volna.
Most teljesen halk.
Szóval venti csere előtt érdemes körülnézni hogy mit raksz bele.
Illetve nem tudom hogy egyáltalán a kinectben folyamatosan megy e a venti vagy kapcsolgatja.
Ha utóbbi, akkor az sem biztos hogy a venti a rossz. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
TJLavin
tag
Sziasztok. Adott egy One X. A kontroller AA akksikat kap, az xbox pedig azt mutatja teljes töltésnél hogy le vannak merülve dugjam töltőre. A játék persze megy vele de 3-4 óra alatt le is szívja az akksit. Amíg S-t használtam mutatta szépen több állásban az akksit, sőt, szólt is mielőtt teljesen lemerül. Most 2 állás van, azt jelzi rögtön hogy le van merülve majd játék közben random kikapcsol a kontroller. Mi lehet a gond? Köszönöm!
-
parandroid
félisten
válasz TJLavin #239434 üzenetére
Haldokolnak az akkuk, vagy nem tölt rendesen a töltő. Akkuk általában alacsonyabb feszültséget tudnak, mint egy alkáli elem (1,5 helyett olyan 1,2V), ha elkezd öregedni, az erre érzékenyebb eszközök ezt hamarabb nehezményezik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
peet137
tag
válasz #46824192 #239432 üzenetére
Igen, erre én is gondoltam, hogy esetleg a vezérlés is lehet a hibás, ezért hétvégén szétszedem és adok a ventinek 5V-ot, hogy műxik-e. Vesztenivalóm nincs vele.
Én sem tudom amúgy, hogy ennek mindig mennie kell-e, mert a haveri körben akinél a gyerekek kinecteznek, ott 360 van, akinél nagyobbak a kölykök, ott meg nincs kinect... Amíg működött rendesen a kinect, addig meg nyilván nem nézegettem -
addikt
Hogwarts Legacy
Tour the Gryffindor Common Room
Tour the Slytherin Common Room
-
addikt
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Bocs a lámer kérdésért,de xbox 360 játékok játszhatóak rajta?
Lányom szeretne kinect konzolt és inkább vennék egy One-t,mint 360-at.
A 360 játékai viszont neki elegendőek!
Köszi!Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
parandroid
félisten
válasz krisz12071 #239439 üzenetére
Nem minden, de szép hosszú a lista: backwards compatibility a kulcsszó.
Itt a hivatalos lista is, de ez nem túl felhasználóbarát.p
-
krisz12071
aktív tag
válasz parandroid #239440 üzenetére
Köszönöm!
Ha jól látom,akkor pont a kinect (táncos például) nincs ezekben benne.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
Bogyi007
veterán
válasz krisz12071 #239442 üzenetére
A 360-as Kinect játékok és az ottani Kinect kamera sem kompatibilisek az Xbox One konzollal.
De az Xbox One konzolhoz se egyszerű már a Kinect használat. A One-os Kinect kamera CSAK a legelső szériás One konzolhoz (Xbox One Fat és VHS lejátszónak szokták még
csúfolninevezni a kinézete miatt) csatlakoztatható közvetlenül, a One S, One X és One All Digital konzolokkal csak egy átalakítóval lehetséges a használata de abból sem kapni már gyári verziót a boltokban csak utángyártottakat de azokat is inkább a kínai webshopokból (Aliexpress és társai). Viszont a Kinect sincs újonnan már boltokban és valljuk be a játékkínálat se túl acélos a konzolra.Személyes tippem, ha kamerás játékokat akartok játszani, akkor olcsón venni egy Ps3 Superslim konzolt Move Packkal és fillérekért lehet hozzá venni játékokat is.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
-
Guitar14
senior tag
válasz ρσгτσ #239444 üzenetére
Na, hajrá a csapatnak akkor. Sok más beszerzésem miatt heti 1x egy órára indítom el a splitgate-et de az a néha néha előkapott egy órák alatt nagyon megszerettem a játékot, szerintem jól működik, elég fun, egyedi. Nincs jobb választás ha épp van fél-1 órám.
Tuti elsők közt leszek akik kipróbálják az új játékot majd.Ahhoz képest amilyen kis csapat elég jó online shootert dobtak ki és szerintem jó kis hírnévre tettek szert, respect nekik.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
krisz12071
aktív tag
válasz Bogyi007 #239443 üzenetére
Köszönöm!
Akkor nem erőltetem ilyen célra a One-t,főleg,hogy túl sok játékot én sem találtam hozzá.
Marad a 360 és alternatívaként megnézem a ps3 vonalat is.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
TommiStyle93
csendes tag
Sziasztok!
Xbox One S 512 gb
HDMI kábelen keresztül az új tv-ken, és új monitoron hibátlanul működik, viszont régebbi olcsó gagyi noname HDMI-s TV-n valamint olcsó noname HMDI-s monitorral azt írja ki a TV/monitor hogy not supported.
Mitől lehet ez?
Ugyanezeken a TV-ken és monitorokon Series X valamint Series S xbox tökéletesen működik.
Egyszerűen nem értem, most vennem kell egy új TV-t a gyereknek, hogy egy régebbi (one s) konzollal tudjon játszani??
-
addikt
-
válasz TommiStyle93 #239447 üzenetére
Szia. Nekem csak tippem van... Az xbox beállításoknál nézd meg a kijelző beállításokat, mindent rakj automatikusra, hátha. Lehet, hogy most 4k-ra van állítva a régi tv meg csak full hd. Ilyesmire gondolok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest