Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    válasz hadogabi1 #23675 üzenetére

    Én sem várom el, hogy első legyek, de azért ennyire sz*r egyik CoD-ba se voltam, mint ebben. A Ghosts-ban a K/D arányom 1.25 körül van (MW3-ban 1.7 körül volt, de azt nem nézem, mert akkor még warezoltam)... ebben meg örülök, ha összejön a 0.7... ennyit azért nem romlik az arány, még ha másik játékról van is szó. A játék mentségére legyen mondva, hogy még csak 3 napja játszható és a Ghosts-al is hasonló problémáim voltak eleinte. Nem a negatív staton húzom fel magam, hanem hogy laggos a lobby. Jól jönne a dedikált szerver, de az sajna csak a privát meccseknél van.

    A játékot meg nem lehet pont az ilyen esetek miatt élvezni: rengeteg az olyan helyzet, hogy összefutok valakivel én rántom fel hamarabb a fegyót, enyém az első hitmarker mégis ő lő be. A killcam-et visszanézve pedig el sem találom őt. Ez a lagg számlájára írható, sajna. A Ping is állandóan ingadozik, nem tartja stabilan az indikátor sávjait. Hol fullon van, hol közepesen. Valamikor meg leesik a legkisebb szintre. És persze nálam ki van kapcsolva játék idejére a torrent, időnként routert és modemet is restartolok. Mondjuk ettől még más rossz netkapcsolata lehúzhatja a többiekét is. A 3 nap alatt ha 5-6 meccsen voltam én a host, akkor sokat mondok. Hétvégén hátha sikerül már a Ghosts-os klántársakkal játszani, majd akkor kiderül mennyire marad laggos.

    Én csak örülnék, ha minél több magyar játékos venne One-t és velük dobálna össze a rendszer és nem holmi spanyol, német meg angol játékosokkal rakna egy lobbyba. De ilyen fizetések/árak mellett csak akkor fog megnőni a One eladása idehaza, ha feltörik a konzolt. Bár ez sem sokat segítene rajtunk, mert akkor meg ugrik a live, ettől sem lenne több online játékos.

    (#23671) tunkiih
    Nem kerestem még benne, de mintha valaki mondta volna, hogy lesz benne ilyen mód. A Ghosts-ra visszanézek a hétvégén, kíváncsi vagyok hányan maradtak rajta. AW előtt, s mióta kijött a Destiny esténként átlag olyan 15 ezren voltak fent. Az AW-ben meg nem is mutatják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák