Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép munka! Ilyenek miatt tartok én is a mindenféle középgagyi okoscuccoktól, mint amit te fejtegettél.
-
Krugszvele
senior tag
Micsoda?? De hát ez hekkerkedés! A legmagasabb szintű tevékenység, amit szabadidejében végezhet az ember! Hatalmas gratuláció, respect!
Pontosan erre való az internet, az IoT meg az összes többi varázsszó: játékra, szórakozásra! És ahogy elszeparáltad, az is tanítanivaló! Csak így tovább! -
Ceree
senior tag
Igen, pontosan.
De epitheto lenne ra automatizmus is, minden szobaban van egy xiaomi homero, az ket tizedesre mer, a radiatorszelep meg lekapcsolna a futotestet, ha mar rendben van a helyiseg. (De persze oda is lehetne okos termoszelep).
Azert nem hasznalom megse igy, mert egyelore egy koron vannak a szobak meg a padlofuteses kor is, az pedig teljesen mas hiszterezissel megy. Tervben volt a levalasztas, megrendeltuk a mestertol osszel, de nem ert ide... Sajnos nem mentem utana, majd iden talan.
-
Ez tényleg menő. Amikor én setupoltam, 2022-ben még nem tudott ilyet gyárilag a HA. Azért kellett mindent kézzel megcsinálni.
Egyébként ténylegesen 21.0°C van a termosztáton is, vagy ez is rosszul kerekít még? Grafikon alapján ha jól látom, még ez is csak a .5, .0 értékeket közli, nem pedig minden tizedesjegyet pontosan. Persze részletkérdés, de ha egyszer tudja az eszköz...
Illetve az auto mód mit tud? Akkor kapcsol fel, ha a megadott hőmérséklet alá esik a mért hőmérséklet? A fűtés pedig fixen bekapcsolja?
-
Ceree
senior tag
En is gondolkodtam ilyesmiben, de az elet meghozta magatol a valaszt.
Tortent ugyanis, hogy az egyik Home Assistant frissites utan a redonyok vezerlesere hasznalt Broadlink RF hub-on keresztul feldobta uj eszkozkent a computherm termosztatot. Fullra vezerelheto (es innentol nyilvan barmilyen masik trigger is megadhato), sot, history is lett igy, mind mert homersekletre, mind beallitott celertekre, mind mukodesi idore vonatkozoan.
-
A topikot megnyitom! Lehet is ekézni, hogy milyen haszontalan dolgokra pazaroltam már megint az időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- Fujifilm X
- Gran Turismo
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest