Hirdetés

Megjött az ASUS 240 Hz-es, fényes WOLED monitora

Az MI-s képességekkel felvértezett újdonság 20 százalékkal jobb fénysűrűséget produkál az egész képátlón átívelve, mint a PG27AQDM.

Hirdetés

Az ASUS legújabb, 26,5 hüvelykes gaming megjelenítője a ROG Strix OLED XG27AQDMG nevet kapta, és ahogy azt már hírünk címében is említettük, olyan 240 Hz-es, harmadik generációs WOLED (White OLED) panellel érkezik, amelynek fényes felülete van.


[+]

Az 1440p-s felbontással dolgozó, 10 bites megoldás 0,03 ezredmásodperces válaszidővel, VESA DisplayHDR 400 True Black minősítéssel, 135/99 százalékos sRGB/DCI-P3 színtérlefedettséggel, valamint delta E<2 színpontosságú gyári kalibrációval rendelkezik, és a képfrissítési rátájának dinamikus változtatásához AMD FreeSync Premium technológiát használ, noha az NVIDIA G-Sync Compatible plecsnit is kiérdemelte. Egy széljegyzetet megér, hogy a szövegek olvashatóságát a betűk pereme mentén megmutatkozó zöldet és pirosat redukáló Clear Pixel Edge algoritmus biztosítja.


[+]

A tipikusan 25 watt alatt fogyasztó készülék fedélzetén egy DSC-s DisplayPort 1.4, két HDMI 2.0 bemenet, két USB 3.2 Gen 1 Type-A csatlakozó, illetve egy 3,5 mm-es jack található, és kábelvezető nyílással, telefonttartóval, plusz negyedhüvelykes tripod foglalattal ellátott talpa mindenhogy állítható (beleértve a kétirányú pivotot).


[+]

A szellőzés végett felül perforált hátsó burkolatán Aura Sync-es hangulatvilágítással feldobott, egyedi hűtőbordázattal szállított típus 100 x 100 mm-es VESA rögzítőponttal jön, és már szinte szót sem érdemel, hogy a DisplayWidget Center applikációval szoftverből is babrálható GamePlus OSD menüjében ott figyelnek a különféle, játékosokat segítő, mesterséges intelligenciával felturbózott funkciók (dinamikus célkereszt, időzítő, zoom, stb. kivetítése).


[+]

A május 30-án debütáló kijelző ajánlott fogyasztói ára (nettó) 700 dollár lesz, és a 3 éves garanciaideje az esetleges beégésre is vonatkozik.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés