- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
-
csuvicsuva
addikt
válasz icemad #233287 üzenetére
Első generációs Skylake konfigom van (5 és fél év) egy akkori középkategóriás (RX380) VGA-val. Mivel itt rendkívül fontosnak tűnik a látvány, nem mertem belevágni úgy, hogy az induló kicsi szobában sem volt röccenés mentes. Optimalizálása hasonlóan rosszul sikerült, mint a Blair Witchnek, s bár azóta jöttek hozzá patchek, inkább megvárom a PC-s Xbox Appos felhőt, mivel oda vagyok bejelentkezve az előfizetéses fiókkal. Nem akarom bátyámat állandóan hívogatni, hogy lépjen már be nálam böngészőben.
Meg hát ugye a minap említett NBA, amely továbbra sem ereszt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Computer4U #233298 üzenetére
Teljesen megbízható, nincs semmi szankció.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Computer4U
kezdő
válasz IntelKiller7 #233305 üzenetére
Már megvan Minden simán ment
-
addikt
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Muerte68
addikt
Kipróbáltam a Just Cause 4-et ha már game pass-os lett bár voltak fentartásaim mivel a 3-as is elég gázos lett de még elment.
Az 1 csúnya volt de szórakoztató a 2 jó volt végig is nyomtam meg rengeteget mentem csak szórakozásból is vele repkedés foglalás csomag keresés stb...
Hát ez gyalázatos lett.
Nincs normális cél, nincs értelme a rombolásnak, nincs foglalás.
Teljesen elrontották az egészet persze csak szerintem de pár óra után ez is ment, ingyen sem kell
Ahogy a teljesen jó Far cry 3-at is el tudták rontani a 4-el itt is sikerült csak két lépcsőben
Sorra szúrják el a régi kedvenceket
Igen tudom hogy megöregedtem de elővettem újra a 2-őt és még mindig jó a maga módján.Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
GTA-ban az A val sprintelek, a bal stickel irányítok, a jobb stickel a kamerát forgatom. A jobb stick mozgatása és A egyidejű lenyomása hogyan lehetséges? Nekem nagyon nem áll kézre. Vagy boxon ebben a játékban nagyon nem mozgatjátok a kamerát? Én PC-n mindig forgattam az egérrel a nézetet. -
eL Geri
őstag
Hogy is kell pontosan használni az xCloud-ot PC-n?
Van most GPU-em, és OneX-en játszogatok is, de gondoltam Series ex-es játékot (pl. Medium) ki lehetne próbálni a régi PC-men[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Xbox DACH -nál (Németország, Ausztria, Svájc) egyedi konzolt lehet nyerni kontrollerrel.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
negyven2
veterán
válasz RAiN91 #233310 üzenetére
Settings --> Controls alatt elég sok variáció van. Nálam mind az TPS, mind az FPS nézet esetében a Standard FPS van használva. Itt a bal analógal nézel körbe, azt lenyomva fut a karakter. Az A a lopakodás lesz ekkor. De van olyan opció is, hogy az RB-vel futsz (ekkor pl. az X a fedezék, A az ugrás).
12 különböző kiosztás van, tehát ki lehet választani a kedvedre valót.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám megoldani azt, hogy ha klipet rögzítek, akkor hallható legyen benne az is amit a partyban beszélünk közben?
Köszi!
-
Prowler
senior tag
Trükkös kérdés - One X és Series X tápkábele ugyanaz? Tudja esetleg valaki?
Veremivadék Undorkutya
-
Prowler
senior tag
válasz IntelKiller7 #233320 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek! Rákeresek neten majd
Ha minden összejön akkor hónap végén haza tudok látogatni, vennék akkor otthon egy Series X-et ha elérhető
Veremivadék Undorkutya
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #233320 üzenetére
Én ezt “magnókábel”-ként ismerem gyerekkorom óta. Pedig az sem tegnap volt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz parandroid #233322 üzenetére
Ahhoz is az volt.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Beniii06
addikt
Inops Ingyenes (Xbox One/Xbox Series)
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
Topikgazda
Lost Judgment megvásárlása – Microsoft Store hu-HU
Megjelenés: szeptember 23.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
F1 2020 -nál hogy van ez a maxos csomag? Nem igazán ismerem a játékot...
Mert néztem a Schumacher Edition verziót és egész fura dolgot mutat:
Gondolom nem a próbaverzió jár hozzá, hanem a normál. Csak hülyeséget mutat.
Ez a legnagyobb csomag belőle? Vagy van más is Xbox -ra, ami esetleg már nincs benne a store -ban?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
A 2108 -as számú insider frissítésben már benne van az új Edge browser is. Amit eddig kizárólag Alpha Skeap-Ahead használhatott, azt két napja az Alpha is megkapta. Illetve egy napos csúszással (tehát tegnap) a Beta és a Delta szint számára is megérkezett.
Az insider csoportokon kívüli, mindenki számára elérhető verzió csak hónapok múlva várható.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz IntelKiller7 #233336 üzenetére
Köszi, közben már megvettem elég olcsón. Csak annyira nem voltam képben a játékkal. Úgy látom a "karrier" nem túl hosszú. Az pont elég lesz arra, hogy eldöntsem kell -e nekem az új rész.
Bár a 21 -ben nagyon felpiszkálta a fantáziámat a coop karrierezés (IS).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz IntelKiller7 #233340 üzenetére
Jah azt vágom, de engem a multi része annyira nem érdekel. Tudom...a legtöbb ember szerint az a lényege.
Az új résznél szerintem elég jó lesz. Vagyis sokkal jobb. Legalábbis amiket eddig olvasta a visszajelzésekről.
-
balazs025
senior tag
válasz IntelKiller7 #233340 üzenetére
Lehet, hogy tévedek, de szerintem még a mostanihoz nem sok köze lesz az ea-nek. Kevés volt az idő túl nagy változtatásokhoz, majd inkább a jövő évinél. Remélem az arcokra is rámennek majd egy kicsit, mert bár elég lényegtelen, de engem zavarnak a mostaniak kidolgozottsága.
-
Astor22
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem féltek hogy szerintetek megéri e meg Xbox one x et venni ? Nem vagyok nagy gamer , hébe hóna játszom
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz balazs025 #233342 üzenetére
Nem feltetlen a mostanihoz ertettem, hanem a 22-hoz.
Bar a kis videokban mutattak, hogy hogy keszulnek az arcok, mimikak, mozgasok stbstb.
szerintem mar a mostani reszben jobb lesz ilyen teren mint a tavalyi.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Zsadi
őstag
CS:GO-t ennyire nehéz beszerezni?
Xbox360 letöltés jelenleg nem elérhető. Aprón sem találtam egyelőre használtat. Fiam nyúz vele, de így legalább feladom. -
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Ismeri valaki az ikea-s LADDA akkumlátorokat? Mindenki nagyon dicséri, vettem is belőle, viszont az a furcsa hogy amikor feltöltöm (ezzel az újfajta ikea-s elemtöltővel) és beleteszem a kontrollerbe azt írja h félig van feltöltve holott tegnap este óta ment azaz 8 óra töltés bőven meg volt de ez mitől lehet? Többet is kipróbáltam és mindnél ezt írja. Nem lehet 100%-ra tölteni a 250mAh elemeket vagy mi a fene?!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Computer4U
kezdő
válasz norbertoth #233347 üzenetére
Szia!
Nekem is az van de ilyet nem tapasztaltam. De az is igaz, hogy a 2100-as varta mintha tovább bírná, bár ez eléggé szubjektív vélemény....
-
törölt tag
válasz norbertoth #233347 üzenetére
Ha jól emlékszem nekem sem mutatja tele. Mondjuk féltől tutira fentebb van feltöltve is. Egyébként azért van így,mert az elemek 1.5v/db az akku pedig 1,2v/db. ,a konti meg feszültséget gondolom mér.
Ha nincs vele gond ,akkor ezzel nem kell foglalkozni. Ha a töltő nem automata ,akkor vigyázz ne töltsd túl, mert az kinyírja. (google segít hogyan kell helyesen tölteni)
Egyébként nekem évek óta van két pár ikea ladda és abszolút hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
Köszönöm a válaszokat, közben megoldódott és full tele mutatja, nem tudom hogyan, de mostmár okos. Az Ikea töltője automatikusan lekapcsol, jó kis cucc 1500-ért, új termék
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest