- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Starting June 15 and running through June 21, you can try over 40 demos of upcoming unreleased games for Xbox One and Xbox Series X|S! Learn more:
Our Second Summer Game Fest Demo Event Coming June 15 to an Xbox Near You - Xbox WireNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
ELDEN RING - Gameplay Reveal
- Megjelenés 2022. január 21.Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz RicsiSuly #232901 üzenetére
200 gigával nem lesz nagy probléma, de nyilván attól is függ mennyit játszol. Én utoljára amikor néztem, az FH4 -be mentem fel dizájnolni. Akkor azért megevett pár gigát.
Korábban nekem kiírta a bal alsó sarokban, hogy mennyi adatot fogyasztott. Ezt most nem találom... Lehet azért, mert ideiglenesen nem "hosszított képernyő arányú" telefont használok WQHD+ -ban, aminél volt fekete sáv. Vagy kivették ezt menet közben.
Viszont az adathasználotot így is tudod ellenőrizni droidon.
Az biztos, hogy komolyabb játékokra jelenleg még nem annyira frankó. Legalábbis szerintem. Főleg, ha nem túl stabil a net. Online meccseket pedig a késés, esetleges lagg miatt nem erőltetnék.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elden Ring
SmartDelivery will be supported for Xbox One and Xbox Series X|S.
Source: Bandai Namco's Fact Sheet.
Live-Die-Respawn
-
eL Geri
őstag
Bomba BF1 akció:
https://www.cdkeys.com/battlefield-1-revolution-xbox-one -
eL Geri
őstag
válasz IntelKiller7 #232910 üzenetére
Ahh, mindig elfelejtem, hogy föleg multis játék.
Én csak a kampányokat szoktam gyorsan kipörgetni -
addikt
válasz IntelKiller7 #232896 üzenetére
Köszi, elsiklottam a válasz felett...
Megveszem szerintem, mert most akcióban van jó áron. Aztán meglátom érdemes -e ránézni az újabb részekre.
Ezt a motorozást annyira nem érzem. Viszont ettől függetlenül érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz eL Geri #232909 üzenetére
Most a storeban is akciós volt meg a 4-5.
Én behúztam őket az 1 már megvolt a múltkori akcióban a full verzió nagyjából 1500 ért
A multi főleg hétvégén megy hétközben elég halott
Mikor megvettem még elég aktív volt de mostanában egyre gyengébb
A story rövid és röhejes de ennyit talán megér de az biztos hogy a multi mindegyiknél egyre ritkább lehet találni mecseket de nem mindig
Konzolon ez a baj csak az új megy pc-n ez nem számítLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
l.skywalker
Topikgazda
UPDATED: This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Deals Unlocked Sale
NOTE: The Deals Unlocked Sale ends June 17, 2021.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sith7
nagyúr
válasz l.skywalker #232916 üzenetére
Ez már a Big Deal ?
Melóba nem tudom megnézni
-
félisten
Microsoft: Xbox app coming to Smart TVs – no console required
Jó hír, de vajon egy régebbi Android TV-re Play Store-ból letölthetem az appot, vagy külön gyári alkalmazásként fog megjelenni?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
Topikgazda
How to Watch the Xbox & Bethesda Games Showcase - Xbox Wire
• magyar idő szerint: június 13. vasárnap este 19:00
• ~ 90 perc
• nézhető: Twitch, YouTube, Facebook, Twitter
• 1080p/60FPS lesz, később felkerül 4K/60 változatban
• Lesz magyar felirat a YT-on és a Facebook-onNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #232920 üzenetére
Az elő stream alatt lesz magyar felirat?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
sith7
nagyúr
válasz l.skywalker #232921 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz homerhamm #232922 üzenetére
Igen, gondolom úgy értették
Habár...
"We expect to have all languages available with the show’s live broadcast but it is possible that select languages may need to be added in the days following the broadcast if they have not finished translating."Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #232924 üzenetére
Nekem aztán mindegy, csak jelenjen meg a Forza logó!
-
addikt
válasz AxBattler #232919 üzenetére
A saját streaming eszközben van fantázia. Azt akár egyszerűbben is magával tudja cipelni az ember.
Alkalmazással kapcsolatban én egy kicsit szkeptikus vagyok... Azt most is meg lehet oldani minimális ügyességgel. Igaz, hogy nem túl stabil ebben a formában. Viszont nagyjából olyan élmény TV -n ilyet csinálni, mint a legtöbb régebbi telefonon. Nem tudom ezen mennyit tudnak faragni, de sok TV -n a minimális erőforrás igény is hatással van a stabil működésre.
Főleg olyan TV -k esetében, ahol amúgy sem annyira frankó a rendszer. Droidon, a harmatos SoC miatt (IS).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ρσгτσ #232926 üzenetére
A telefonról tükrözés azért elég más tészta szerintem, ott még van plusz jelátvitel: modemről wifin telefonra, onnan meg bt-vel TV-re.
Az alkalmazás meg ott van közvetlenül a TV-n, és zsinóron kapja a zinternetet."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
válasz AxBattler #232927 üzenetére
Nem tükrözésre gondoltam, hanem TV -n Game Pass applikáció használatra. Droidon.
Sok TV -s SoC még arra sem alkalmas, hogy egy vanilla droidot stabilan futtasson.
Szerk.:
Használható, megkerülhető most is. 1-2 hétig stabilan is működik (van amelyiken sokkal tovább is), de nagyjából olyan minőségben, mint ha egy LG K4 -re tennél Game Pass -t. Kicsit darabosan, késve. Jobb lesz, ha hivatalosan is támogatják, de ettől csodát nem szabad várni.Nem lesz közel sem akkora élmény működésben, mint egy mostani normálisabb mobilon. Korszerűbb, erősebb hardveren. Legalábbis nekem erős kétségeim vannak.
[ Szerkesztve ]
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Idle Sloth on Twitter:
"(Rumor) Jeff Grubb has heard of 3 studios being acquired by MS. He says the rumors he’s heard are all over the place but the main three he’s heard are IO Interactive, Avalanche and Crytek. He’s not confirming anything, he’s just saying what he’s heard. "
YouTubeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Olasz barátaink leak-elgetnek a hétvégi show-ról, úgy néz ki a "hiányzó" Bethesda játékok bekerülnek végre a GP-be: [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #232931 üzenetére
Utálom, hogy a show elött kiszívárognak dolgok!
-
nova001
senior tag
sziasztok
one x-re lehet mindenféle kütyü nélkül billenytű és egeret dugni játékhoz ?
persze ha támogatja a játékilletve ezzel minden játékot lehet?mennyire használható probáltátok már ?
[link][ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Ez a NASCAR Heat 5 mennyire válik unalmassá, ahogy haladsz előre a játékban? Mennyire működik jól az ellenfél AI? Valaki játszott vagy játszik vele?
Videók alapján nem tűnik rossznak, de nem tudom hosszútávon mennyire képes lekötni az embert. Illetve körözés közben mennyire eseménydús a versenyzők közötti harc, ahogy haladsz előre a játékban.
-
homerhamm
addikt
Volt tegnap valami szó a Dead Island 2-ről?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Miert olyan nagy dolog megtanulni kontrollerrel jatszani?
Amikor kezdtem az FPS jatekokat boxon napi 1-2 ora Battlefield CQ eleg volt, hogy 1 het alatt elsajatitsam, es normalisan tudjak jatszani ahelyett, hogy az eget lonem folyamatosan.
Elorre tizen x evet jatszottam PC-n kb mindenfele FPS-el.(BF, COD, CS, DayZ, Arma..)Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
BlazeCC
csendes újonc
Sziasztok,
egy kérdés appokkal kapcsolatban:
meg lehet valahogy oldani, hogy ki tudjam tenni az M4sport online live streamjét a TV-re?
Gondolom az okokat nem kell részleteznem 😁⚽️🇭🇺 -
válasz BlazeCC #232941 üzenetére
Szerintem Kodival megoldható. Itt segítenek ezzel kapcsolatban: [link] Az összefoglalót olvasd el.
Másik megoldás, hogy telefonról/tabletről küldöd át a képet. Elméletileg xboxra van ilyen program, de sosem használtam.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
válasz BlazeCC #232941 üzenetére
Kodi -val MovieShark kiegészítőn belül van M4 Sport. Vagy egyes előfizetések is köthetők hozzá. Pl. Digi. Működik Xbox -on, de tényleg a fenti ajánlott téma ajánlott segítség gyanánt.
A kérdés az, hogy miért így akarod megoldani? Nincs smart TV? Mert akkor hosszútávon jobban jársz egy smart box -szal vagy stick -kel.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Teszek egy tippet, Riders Republic megjelenés 2021. szeptember 23.
Remélem bejön.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érint, idén is van E3 hub nálunk. [link]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest