- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz Steelheart2 #233698 üzenetére
Lejátszani letudja, de attól még az messze lesz az igazi Dolby Atmostól. Ahhoz 5.1.4-es hangrendszer kell. (legalább) Egyik ismerősömnek van 7.1.4 házimozija, eléggé durva cucc... Sajnos nekem annyi pénzem sosem lesz, mint amennyibe az került.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Guitar14 #233699 üzenetére
Igen, nyugi vannak szebb bugok is... csak szedd le a Youngblood-ot.
edit.: komolyan, a New Colossus még istenes ilyen szempontból.
Cimbivel kinyomtuk coopban szerintem neki se maradt túl sok haja a végére, a felét a Bethesda szerverek miatt tépte ki a maradékot meg a bugok miatt.Egy este 3-4x esett ki a szánkon, hogy jól van akkor ez egy game restart lesz.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Guitar14
senior tag
válasz Micsurin #233705 üzenetére
Egyszerűen nem értem.
A New Ordert 360-on, az Old Blood-ot ugyanígy One-on már végigjátszottam 2x is és egyiknek se volt egy darab grafikai hibája sem - sőt - még azon csodálkoztam, hogy a new order hogy fut ennyire jól 360-on úgy, hogy egyszerre még szép is úgyhogy ezekszerint visszafelé haladunk. (khm.. Witcher->CP2077)Egyre jobban vagyok azon, hogy azt a Youngbloodot meg se veszem.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #233710 üzenetére
Hétvégén van valami Marvels játék is ingyen.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
aktív tag
válasz homerhamm #233711 üzenetére
Igen, elvileg ma 18:00-tól tölthető az Avengers, én is azt várom.
Ingyen jó lesz, a story-t végigviszem.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
addikt
válasz homerhamm #233714 üzenetére
Nekem bejön, de annyit rosszat írtak a játékról, hogy lehet megbántam volna vásárlást. Így is van milliónyi játék, amire nincs időm...ezért inkább kivárom, amíg jóval olcsóbb lesz. Már ha bejön az ingyenes napok után.
homerhamm #233709:
Majd bekerül oda is.Szerk.:
Egyébként én úgy tudom az Avangers csak PS, Steam és Stadia -ra lesz ingyen. Van valami új infó róla? Mert a hivatalos oldalon nem látom..."Here are the details for each platform:
PlayStation: 9 AM PT 7/29 thru 9 AM PT 8/2
Steam: 9 AM PT 7/29 thru 9 AM PT 8/2
Stadia: 9 AM PT 7/29 thru 9 AM PT 8/2"
"We’re working closely with the team at Xbox to give Xbox One and Xbox Series X|S players their own All-Access opportunity in the coming months."[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
válasz bLaCkDoGoNe #233718 üzenetére
Nekem is ez szúrt szemet... Azért az mcu zsenialitását összemosni pár törpe 9 órás sétálásával eléggé abszurd.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
Nekem mondjuk a Gyűrűk Ura és a Harry Potter filmek pont nem jönnek be. Pedig szeretem a fantasy műfajt is.
-
homerhamm
addikt
Nem mondtam, hogy bármelyik rossz, csak nem az én műfajom. Harry Potter és Star Wars úgyszintén.
-
addikt
válasz homerhamm #233722 üzenetére
Star Wars is egy olyan scifi, ami részben fantasy is. Bár van aki ezzel vitába szállna... Szóval simán érthető, hogy van akinek annak ellenére sem jön be, hogy amúgy szereti a scifi -t. Más, mint mondjuk egy Star Trek.
Star Wars -ból az utóbbi részek nekem nem igazán jöttek be...de például a Star Trek -ből mindegyik rendes filmet szívesen fogyasztom, csak sorozatból van ami számomra felejthető. Vagy ott a Majmok bolygója is, amiből szintén csak a régi részek jöttek be.
Egyébként én örülnék neki, ha lenne végre egy jó és modern Star Trek játék. Vagy egy friss, sötét hangulatú DC is jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ρσгτσ #233715 üzenetére
A mai posztban sincs változás, tehát továbbra sincs időpont az Avengers ingyenes hozzáféréséről Xbox -on.
Csak a szokásos szöveg:
"We’re working closely with the team at Xbox to give Xbox One and Xbox Series X|S players their own All-Access opportunity in the coming months."ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz ρσгτσ #233727 üzenetére
Gondolom szeptember 15.-én kikerül, előtte meg lehet venni olcsón, biztos le lesz árazva. Utána is meg lehet venni lemezesen. Én az FH2-őt is lemezesen vettem meg tavaly nyáron.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #233732 üzenetére
Nem őket sajnálom, hanem aki idén karácsonyra venne gépet. Mondjuk egy SX-et, amiben lemezmeghajtó sincs. Na, ők egy darabig nem próbálnak ki Forza Motorsportot. Ahogy nekem is most már örökre kimarad az FH2 F&F, meg a FH Rally Expansion.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz parandroid #233736 üzenetére
SS-ben nincs meghajto.
a DLC-k meg mindenhol letoltokodok. Szoval az nem oszt…kulcsos oldalakon egy ideig ugyis beszerezheto.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz IntelKiller7 #233737 üzenetére
"a DLC-k meg mindenhol letoltokodok. Szoval az nem oszt…"
Kivéve, amikor a lemez tartalmazza, nem standard kiadású játék esetén.
"Got any other secret weapons?"
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #233737 üzenetére
Ja, azt akartam írni, késő volt már, sry.
A felsorolt két DLC-ért én amúgy elég sok pénzt is hajlandó lennék adni, de már rég beszerezhetetlenek. Kb annyi az esélyem, hogy ezekkel játsszak, ha home-olok valakivel, aki anno beszerezte.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Throme
veterán
válasz Wesder #233732 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért szűnik meg az értékesítés. Egy megfoghatatlan licensz kérdés miatt?
Technikailag semmi nem indokolja, hiszen írják, hogy aki megvette bármikor is, annak továbbra is letölthető marad.....
Friss xbox-os hiába érdeklődik régi játék iránt (pláne, hogy szerveren még ott figyel), nem tudja megvenni se....
Oké tudom, használt, lemezes megoldás. Viszont ha azzal gond lenne egyszer, akkor nem tudja pótolni, csak egy másik használttal... -
Wesder
félisten
válasz Throme #233745 üzenetére
Liszensz nélkül nem àrulhatjàk. Pont. Gondolom kiszàmoltàk hogy 4 év bőven elég, ugyanis eddig 4 évente 2 Motorsportot, és 2 Horizon-t kaptunk. Nem is baj amúgy, hogy ez most lassult.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Throme
veterán
válasz Wesder #233747 üzenetére
Még csak helyet sem spórol vele, mert elérhető, és a lefoglalt tárhelynek is van költsége, akkor már lenne - ha nem is nagy - bevétele.
Nem csak a Forzákra, hanem úgy minden másra is értettem. Azt is vágom, hogy ez van és kész, szóval nem változik semmi.
#233748ρσгτσ
ha nincs jogosultsága játszani, akkor annak miért van aki egy bizonyos dátum előtt fizetett érte?
"nyilván nem fogja már visszakérni" ennyi erővel attól is elvehetnék a játékjogot (hiszen a licensz játékjog ) aki korábban fizetett érte...
Értelem szerűen nem örülnék neki, csak teória!#233746philoxenia
Ha másodkézből van a lemez és már az eredeti tulaj beregisztrált .....
Max megkéred az első tulajt cseréltesse ki a lemezt, mert megsérült... nem tudom hányan hajlandók erre...
Régi játékot nem kapsz a boltokban, eredeti, bontatlan kondícióban... pl itt említett FH2[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Throme #233749 üzenetére
Akkor nézzük máshonnan. Tegyük fel ruhákat gyártasz, és szerződést kötsz több céggel, hogy megjelenhessen rajta a termékük X ideig, ami után fizetsz. Pl. Porsche jel, McDonalds logó...stb.
Miután lejárt ez az X idő, már nem teheted rá ezeket logókat, mert jogtalanul használnád.
Tehát visszatérve az FM7 -re két lehetőséged van:
1. Újabb szerződéseket kötsz, és ezzel használhatsz tovább minden megjelenített elemet. Nem túl sanszos, hogy egy négy éves játékra megéri elkölteni egy rakat pénzt úgy, hogy biztosan nem fog visszajönni nullszaldóra sem.
2. Hónapokat töltesz el azzal, hogy minden eddig licenszelt elemet kiszedsz a játékból és televágod noname cuccokkal. Aminek a nagy részét újra le kell tervezni. Ráadásul onnantól nem sok köze lesz a régi játékhoz...és szintén kiadsz egy rakat pénzt.
Szerk.:
Az MS vagy az adott stúdió (attól függ ki köti a szerződést) nem lesz tulajdonosa a Porsche jelnek, csak használati jogot szerez rá X ideig.Egyébként nem írtam ilyet, hogy "nincs jogosultsága játszani"...de nyilván a fentiek miatt nem értékesítheti tovább a cég a korábbi formában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest