- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
FH4 az elmúlt 2-3 nap nem csatlakozik life játékmenethez. Eliminátort, csapatos versenyeket így lehetetlen játszani.
Másnál is van ilyen "hiba"? Mit lehetne kezdeni ezzel a problémával?
Csak a FH4-el van gond, minden egyéb tökéletesen működik.
Előre is köszönöm a válaszokat, segítséget! -
addikt
válasz IntelKiller7 #232596 üzenetére
Starfield utalás ott figyel bal oldalon alul a földgömbnél.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #232603 üzenetére
Az holnap elfogy.
Más: Jól latom, hogy a The Grand Tour Game nincs fenn a storeban?Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz homerhamm #232605 üzenetére
In June 2020, the game was delisted from the PlayStation Store, Xbox Games Store and Amazon. The reason stated by Amazon was so the developers could 'focus our efforts and resources on other projects.' It was also announced that all bonus content such as the Pre-order & Twitch Prime vehicles would expire on the 31st July 2020.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #232606 üzenetére
Szóval ez a világ legnehezebben beszerezhető játéka.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #232608 üzenetére
Szerettem a régi műsorukat, nem gondoltam volna hogy ennyire nem érdekesek.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #232596 üzenetére
Wallpaper fanoknak itt az event háttere nagy felbontásban:
XboxBethesdaGamesShowcase2021-4k.png – OneDrive (live.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok! Nem olvastam vissza, de érdeklődnék, hogy van-e most valami akció, mellyel a game pass-t elő lehet fizetni, pl. a korábban lévő live átváltása game pass ultimat-ra.
Most éppen van élő, pár nap múlva lejáró game pass-om.Köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Absinthe16 #232612 üzenetére
Lejárat után Xbox Live Gold vásárlása a lehető legtovább, majd beaktiválás után egy 1 havi Xbox Game Pass Ultimate a store-ból. Ha szerencséd van megajánlja a mosta futó 3 hónap GPU 300 forintért.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kedves Xbox tulajok, akik játszanak akár napi szinten a Destiny 2-vel, de még nem raideztek soha, vagy még nem teljesítették a most bejött Vault of Glass raidet. Hétvégére keresek 4-5 embert, akiknek lenne kedve letolni az új raidet konzolon. Elsősorban olyanok jelentkezését várom, akik még nem csinálták meg és szeretnék minimum egyszer végigtolni azt.
Semmi extra kitétel nincs, minimum 1300-as szint legyen meg mindenkinek, plusz legyen headset, amivel tudunk kommunikálni (mindössze annyit kérnék, hogy kultúráltan viselkedjen mindenki). Mivel kezdő lenne itt mindenki minimum 2-3 órás eventről van szó, így csak olyan jelentkezzen pls, akinek van ennyi ideje (Nyilván szünetet tarthatunk)
Ha szeretnétek utánanézhettek mit kell csinálni, de úgyis részletesen elmondom, hogy kinek mit kell csinálni. Nyugodtan jelentkezhet olyan is, aki még soha nem raidezett.
Ajánlott, DE nem kötelező (ha nincs az sem gond, megoldjuk ) fegyverek, felszerelések listája:
-bármilyen scout
-Anarchy
-sniper (Triple tap, vorpal perk)
-Xenophage
-Titannak a Cuirass of the Falling Star exotic armor az extra super képesség sebzés miatt
-Warlock-nak a Lunafaction Boots
-Hunternek a Celestial NighthawkHa valakinek van kedve, dobjon meg egy privát üzivel. A terv szerint most szombat vagy vasárnap délután tolnánk.
Live-Die-Respawn
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #232617 üzenetére
Azt hittem valaki becsítelte, gyorsan ki is léptem, nehogy kibannoljanak. Akkor kár volt.
-
addikt
-
HKorn
veterán
Meddig tart a 3 hónapos 300Ft-os GPU akció?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
-
válasz HKorn #232626 üzenetére
Dragon Quest Builders 2 - May 4 (Console, PC)
FIFA 21 - May 6 (Console, PC)
Outlast 2 - May 6 (Console, PC, Cloud)
Steep - May 6 (Console, Cloud)
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster - May 13 (Console, PC)
Just Cause 4: Reloaded - May 13 (Console, PC, Cloud)
Psychonauts - May 13 (Console, PC, Cloud)
Red Dead Online - May 13 (Console, Cloud)
Remnant: From The Ashes - May 13 (PC)
Snowrunner - May 18 (Console, Cloud, PC)
Peggle 2 - May 20 (Cloud)
Plants Vs Zombies: Battle For Neighborville - May 20 (Cloud)
Secret Neighbour - May 20 (PC)
The Wild At Heart - May 20 (Console, PC)
The Catch: Carp and Coarse Fishing - May 21 (Cloud, Console, PC)
Knockout City - May 21 (Console, PC)
Maneater - May 25 (Console, Cloud, PC)
Conan Exiles - May 27 (Console, Cloud)
Fuzion Frenzy - May 27 (Cloud)
Joy Ride Turbo - May 27 (Cloud)
MechWarrior 5: Mercenaries - May 28 (Console)
Slime Rancher - May 27 (PC)
Solasta: Crown of the Magister - May 27 (PC)
Spellforce 3: Soul Harvest - May 27 (PC)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
addikt
válasz IntelKiller7 #232631 üzenetére
A játék nekem nagyon bejött régen. A mese és a film verzió viszont...nagyon nem....
Szerintem nem kellene mindenből TV vagy mozi verziót csinálni. Persze nem sz*r, csak nekem nem jött be.
Ami szerintem a következő nagy bukás lesz, az a meséből készült élőszereplős Pindur pandúrok lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Fityusz
tag
Sziasztok! Homeolással kapcsolatban lenne kérdésem. A profillon van game pass ultimate előfizetés B profilon nincs és mindketten pc-n szeretnének egyszerre játszani, akkor ugyanúgy tudnak egyszerre játszani a game passban lévő játékokkal?
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
$p@rr0w
őstag
Sziasztok vettem egy one x-et, és a fat boxomat eladnám, ha törlöm a profiljaimat a settingsből akkor jó vagyok, adhatom úgy az új tulajnak ugye? Apex Legends pl. rajta van, meg pár dolog ha úgy van nem kell neki újra leszedni legalább.
Teljes gyárira visszaállítás nem szükséges feltétlenül ugye(gondlom az sokáig is tart nem várám végig ha nem muszáj)?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
minilego
senior tag
Dying Light jól fut One S-en? Amugy érdemes beruhazni ra... Régóta szemezgetek vele.
-
$p@rr0w
őstag
Visszaállítottam közben megláttam hogy van opció megtartani a játékokat.
Egy telefon más: nem kell leszenvednie rá a 100GB-os játékokat, Apex Legendsel, Halo MCC, stb. játszana pl. akkor csak feleslegesen szivatom ha törlöm de így már minden tuti, a Microsoft gondolt erre a szitura.
persil: ha töröltem a profilt a kártyaadatokat hol nézzem meg?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #232647 üzenetére
Hát ez még akkor odébb lesz.
Október 7.-én született Vlagyimir Putyin is.
-
addikt
Volt már valakivel olyan, hogy nem engedte az eszköz regisztrációt az accounthoz?
Teszteltem 2 accounton SN alapján a konzol felvételt, aztán egyszer csak ez fogadott.
Van erre valami időlimit, ami után újra lehet accounthoz rendelni a konzolt? Vagy valami más hiba lehet? Vagy valami más mód van erre?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest