- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz tisztelturam #232801 üzenetére
#GamePassFest Június 7-8. Meg ne kérdezd mi lesz ez, mert fogalmam sincs.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
Omno - Official Gameplay Trailer | Summer of Gaming 2021
Sky: Children of the Light jutott eszembe a stílusáról. Úgy látom Game Pass -ba is érkezik.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
persil
nagyúr
válasz IntelKiller7 #232805 üzenetére
Nincsen.
Sajat szabvanyt hasznal a gep(xbox wireless), amit keves fules ismer.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
RandomName
senior tag
válasz persil #232806 üzenetére
De a telefonhoz BT-n kapcsolódik a kontroller.
Tehát van BT, de ahogy fentebb is írják, csak az átlag BT fülest nem tekinti tartozéknak a konzol."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Wesder
félisten
válasz RandomName #232807 üzenetére
A controllerben van BT és nem a gépben. A controller az Xboxhoz Xbox Wireless technológiàval csatlakozik, egyéb eszközhöz meg BT-szal.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
De magában az xboxban nincs BT. A kontroller más tészta. BT füles nem fog működni soha xbox konzollal. Vannak alternatív megoldások, de azok nem 100%-osak.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
Mert van Bluetooth IS a kontrollerben. A gépben nincs.
Nem minden vezeték nélküli Bluetooth, de minden Bluetooth vezeték nélküli.
Szerk.:
Huh, egyből 3 válasz is[ Szerkesztve ]
-
.Sziszi.
csendes tag
Sziasztok,
fiam 6 gombos vezeték nélküli egeret szeretne, elsősorban a konzolhoz.
Logitech G305 pl. megtetszett neki.
PC-n okés a dolog, konzolon nem értek hozzá, mi a lehetőség, mit érdemes.
Előre is köszönöm a segítséget. -
válasz .Sziszi. #232811 üzenetére
Először azt kell megnézni, hogy melyik játék támogatja az egér/billentyűzet irányítást, mert nem mindegyik! Gombkiosztás meg egy másik téma, szerintem 2 gomb +görgő támogatott csak. (bal/jobb gomb + pl. zoom)
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Alan wake kódot hol tudnék a legolcsóbban szerezni?
Köszönöm!(*)(*)
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #232814 üzenetére
MS Store meg 4300.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
A kontrollerben.
A gepben nincs. Szoval a valasz tovabbra is nem. Nincs bt. A fulesek nagy resze azert nem csatlakozik, mert nincs mivel. Csak, ami ismeri az xbox wireless szabvanyt.
[ Szerkesztve ]
-
Angelotti
tag
-
-
ThorsHUN
őstag
válasz ρσгτσ #232780 üzenetére
A Blood Bowl alapvetoen egy amerikai foci szeru jatek fantasy vilagba, konkretan a warhammer fantasy vilagaba keverve. Annak idejen tablas strategiai jatekkent idult festett figurakkal. Fajonkent eltero kepessegek es strategia.
Jatszhatsz abszolut blokk alapu es verekedos jatekkent, vagy gyorsan rohangalos passz es cselezes alapon. Csapatfuggo.
Az en szemelyes kedvenceim a torpek, akik beallnak falba, aztan addig utik az ellenfelet amig csak ok maradnak a palyan es besetalnak a labdaval Brutal pancel, kiutesellenallas, kozepes ero, viszont alacsony ugyesseg es baromi lassu sebesseg jellemzi oket.
Amugy szerintem az orkok a legkonnyebben jatszhato faj. Jo pancel, megfeleloen gyors mozgas, atlagos ero es ugyesseg.Lehet csalni is (megtaposni a foldon fekvo ellenfelet hatha jobbletre szenderul) de ha eszreveszi a biro, abbol kiallitas lesz.
Jo jatek na -
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
cikasz
őstag
-
addikt
válasz cikasz #232824 üzenetére
Azért, mert a konzolban nincs Bluetooth. 2 féle vezeték nélküli kapcsolatot tud a kontroller.
Csak Xbox kompatibilis vezeték nélküli fejhallgató/fülhallgató jó. Vagy szinte! bármilyen más vezetékes a kontrollerbe dugva.
Szerk.:
Hivatalos oldalról, a kontroller adatlapjáról:"...Xbox vezeték nélküli és Bluetooth..."
A konzol viszont csak az elsőt tudja.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
-
raziel01
veterán
válasz ρσгτσ #232828 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem volt házon belül valami motor hozzá. Videók alapján elég gagyi lesz. Plusz értem, hogy hülyén jönne ki ha rögtön a Warrior Withint adnák ki de az első rész teljesen más hangvételű mint a második, nem mindenkinek tetszik majd, 2. sokkal pörgősebb, darkosabb.
-
válasz cikasz #232824 üzenetére
Van itthon xiaomi hőmérő, ami bluetooth kapcsolatot használ, mégsem működik a headsetemmel. Egyébként azért nem működik, mert egyszerre csak egy kapcsolatot kezel. Vagy az xbox saját megoldását, vagy a Bluetooth-t. Egyszerre a kettő nem megy.
Az a linkelt füles jó lesz. Igazából bármelyik jó, ami nem iPhone kompatibilis. Akár egy olcsó telefonos agybadugós is jó.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz icemad #232830 üzenetére
Lassan 5 éve nincs jack-es Earpods az iPhoneok mellett.
ami nem iPhone kompatibilis.
Ez meg hülyeség. Jack-es iPhoneokkal minden jack-es füles ment.
Az Earpods ami nem jó egyedül a kontrollerhez.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
cikasz
őstag
válasz icemad #232830 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást (ρσгτσ neked is), végre valaki aki nem csak okoskodik, hogy mit nem értek!
Én gondoltam akkor rosszul , hogy a BT füles kapcsolódhat a kontrollerhez ami a saját wireless-ével pedig a boxhoz és úgy működhet, de ezek szerint nem.
Akkor megkapja a vezetékest és mindenki !https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Zeki
nagyúr
válasz l.skywalker #232823 üzenetére
A(z) 100% off Bundle: Minion Masters jelenleg nem érhető el.
-
addikt
válasz IntelKiller7 #232831 üzenetére
Szerintem csak szimplán arra gondolt, hogy a vezetékes Apple füles közvetlen nem kompatibilis. Ami valóban így van a 2 belső csatlakozás felcserélése miatt.
Szerk.:
Illetve más CTIA sem, deazt hiszemlehet még kapni átalakítót.Szerk.2.:
Lehet.[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
válasz csuvicsuva #232835 üzenetére
Csak linkeltem az elsőt amit találtam
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
-
válasz IntelKiller7 #232831 üzenetére
A lábkiosztásra gondoltam.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Június 14. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #232835 üzenetére
Az, ami neked a kékben, vagy a rózsaszínben.
Kapaszkodj meg, de mind mások vagyunk, más ízléssel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz persil #232841 üzenetére
Senki nem beszélt ízlésről (egyébként reggel óta röhögök, hogy ezt pont te írtad), olvass a sorok között. Ott van a következő hozzászólásom, amelyben leírtam, hogy milyen jelzővel illették a többi színt. Értem én, hogy fekete szépség, de a többi találó jelző mellett lehetett volna inkább klasszikus fekete, vagy ilyesmi. A kékről például nekem is az jutott eszembe, hogy tetszetős.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Muerte68
addikt
Nem tudom volt e már de brutális leárazások vannak a battlefield játékokból
75-85%
Ráadásul van amelyekből a full extrás verzió ugyanannyi mint a normál
Én az egyet így szereztem be múltkor minden kiegészítővel szerintem most jön a 4-5-isLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #232842 üzenetére
Nem ertem a kirohanasod.
Feltettel egy hulye kerdest, hogy mi a szep a feketeben, en pedig valaszoltam ra.
Pontosan az szep a feketeben jozsinak, ami lacinak a kekben, meg belanak a sargaban.
Szrk.: Szoval rohoghetsz reggel ota, csak rajtad kivul senki nem erti, hogy pontosan mi olyan vicces.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz persil #232846 üzenetére
Ő a fülhallgató leírására értette. Megmondom őszintén, hogy specifikációk között még én sem láttam ilyeneket, hogy:
-Szép fekete szín
-Megszokott 3,5 mm jack csatlakozó
-Elforgatható kagylókA többi szín leírása is érdekes.
-
l.skywalker
Topikgazda
Deals Unlocked: Score Big on Xbox Games, Gaming PCs, and Accessories - Xbox Wire
Június 11-17-ig
• Save up to 55% on over 500 digital games
• Save up to 75% on select games from Xbox Game Studios
• Save up to 60% on select PC digital games
• Get Xbox Game Pass Ultimate for $1 for 3 months
• Save up to 25% on select gaming accessories
• Save on gaming PCs starting at $699[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest