- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz spiky03 #232330 üzenetére
Emlékeim szerint mindkét tartalom 50 Hz. Mindegyikre van előfizetésem, de nem is igazán néztem ezt, mert inkább TV -n használom.
Szinte az összes ezzel kapcsolatos téma annyiban maradt, hogy vagy nem értették a kérdést a különböző support -ok, vagy ide-oda passzolgatták a labdát. Aztán friss eredményt ebben a témában nem is nagyon láttam. Így ha nem volt ebben előrelépés, szinte biztos hogy nem is nagyon lesz mostanában...
Szerk.:
Elvileg Kodi -n van Netflix bővítmény, de nem élek vele. Ott úgy emlékszem van 50Hz alatti "sugárzás" a beállításokban (talán 24/25?), de ezt körbe kell járni... ha más opció nincs.Hátha valaki jobban tudja. Én nem nagyon néztem alternatív megoldásokat, csak egy ötlet...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Tank rajongóknak:
Tank Mechanic Simulator megvásárlása – Microsoft Store hu-HUMegjelenés: május 19.
-
addikt
-
addikt
válasz homerhamm #232357 üzenetére
Bár sosem voltam nagy Forma 1 rajongó, de anno néztem pár futamot, amikor még Prost, Senna, Mansell....stb. versenyzett. Látom van pár ironikus alak benne.
GRID miatt kedvet kaptam az F1 játékokhoz. Most szedem le a 2020 -at. Illetve csak próbaidőszakkal nézem meg.
-
l.skywalker
Topikgazda
Snowrunner - Xbox Game Pass holnaptól:
Xbox Game Pass on Twitter: "Last year, Snowrunner came to Xbox for the first time tomorrow, it comes to the XGP library https://t.co/Gp9XFBM0Kz" / TwitterNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz homerhamm #232360 üzenetére
"My Team
Take team owner and lead driver roles in My Team, our driver-manager feature. First introduced in F1® 2020, it allows you to create a new Formula 1® team and take your place alongside the established 2021 driver line-up. From choosing your livery, engine supplier to hiring a teammate from F1®, F2™ or one of the seven driver Icons above, you’ll be able to take control and go for glory."Szövegesen is.
-
Zeki
nagyúr
Konzolvilag
-
eL Geri
őstag
Ahh, de utálom, amikor a single kampány is online szevizt használ.
Nyomom az utolsó COD kampányt, jön egy telefonom, itthagyom pár percre a menüben, aztán mikor visszajövők, akkor írja, hogy megszakadt a kapcsolatbés kidobb... a kampányból -
l.skywalker
Topikgazda
Tavalyi E3-on mutatták be, a héten jelenik meg:
The Wild at Heart megvásárlása – Microsoft Store hu-HUDay1 Game Pass
-
l.skywalker
Topikgazda
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #232370 üzenetére
A Tropiconak jó a zenéje, de én eladósítom csak a várost.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Május 25. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #232374 üzenetére
Tényleg, miújság a Riders Republiccal?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz homerhamm #232375 üzenetére
Eredetileg ugye február 25-én jött volna, ugye januárban eltolták későbbre, dátum nélkül. De mindenhol Coming soon van, szóval szerintem 1-2 hónapon belül lesz biztos róla.
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Elhagyó a konzol:
Május 31.
- Void Bastards
- Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 ReMIX
- Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
- Surviving Mars
- Assetto CorsaNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz l.skywalker #232376 üzenetére
Múlt héten néztem a Twitter oldalukat...igazából nagyon nagy a csend náluk. Ennél azért többet szoktak csepegtetni a fejlesztők. Ráadásul januárban (amit te is írsz) eléggé úgy nézett ki a közleményben, hogy nem mostanában jön.
Én azon sem csodálkoznék, ha nyár vége vagy inkább ősz lenne belőle.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #232376 üzenetére
Lehet eltolják őszre a Far Cry 6-al együtt, úgyis a nagy címek mindíg ősszel jelennek meg. Hátha látunk addig az E3-on egy gameplayt.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #232377 üzenetére
Kíváncsi leszek milyen autós játék jön majd az AC helyére.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #232380 üzenetére
Szerintem a SnowRunner.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #232382 üzenetére
Ez a játék pályázik a legjobb dagonyázós játék címre. Előszőr majdnem azt hittem hogy Assasins Creed.
-
l.skywalker
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
DioRulez!
csendes tag
Sziasztok!
Egy régió váltással kapcsolatos kérdéssel fordulok hozzátok.
Van egy bakancslistás játékom, név szerint: grabbed by the ghoulies, amit már 2006-óta szeretnék végigjátszani. (Egy külföldi xbxo újsághoz demo dvd-n akadtam össze vele)
Ebben a régióban nem lehet kapni, amit furcsálltam, mert úgy tudtam régiózár mentes az összes xbox játék one-ra, de úgy látom a forgalmazás már más kérdés.
Usa régióra váltva már jobb a helyzet, mert ~10 usd-ért meg is lehet venni a játékot, de a fizetési módomat nem látja így.(Mastercard, de mivel regnél magyarországi fizetésmódnak állítottam be, így lehet ez a hiba)
A kérdésem csupán annyi: érdemes átállítanom a régiót, és hozzáadni a kártyám amerikai vásárló eszközként, aztán visszaállítani a régióm?
Köszönöm a segítséget előre is!Minél messzebbre sétáltak az erdőben Micimackóval, Malackát annál jobban aggasztotta, hogy Micimackón nincs nadrág.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz DioRulez! #232388 üzenetére
Igen, de ez nem One-ra megjelent játék. Így régiózáras.
USA Storeban magyar kártyával nem tudsz vásárolni.
Amazonon vegyél 10 dolláros feltöltőkártyát, majd azt beváltva megtudod venni a játékot USA Storeból.
Viszont olyan államot írj majd be lakcímnek ahol 0 a TAX. Pl Alaska.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
DioRulez!
csendes tag
válasz IntelKiller7 #232389 üzenetére
Köszönöm a segítséged, ezt fogom tenni!
Minél messzebbre sétáltak az erdőben Micimackóval, Malackát annál jobban aggasztotta, hogy Micimackón nincs nadrág.
-
Cetli
tag
Hello.
Lehet hogy volt már egy párszor kérdés.
Xbox Game Pass ha előfizetők ultimate passra akkor tudok tableten játszani ez idáig oke gondolom?! ( Andriod meg ami felhős)
Regisztrációnál már nem tudom milyen régiót adtam meg ( Ha bemegyek Németországba Lidlbe s leveszek egy feltöltő kártyát betudom aktiválni vagy sem ?! ( ugye a playstation plusznál van régió)Plusz egy mindenféleképpen egy Xbox one kar kell vagy megteszi a ps4 kar is Bluetooth-kapcsolattal ? Köszönöm szépen!
-
Cetli
tag
válasz IntelKiller7 #232392 üzenetére
Rendben, köszönöm
Még annyi, hogy ahogy láttam Game Passos játékok minden hónapban frissülnek, a mentesek később is megmaradnak, ha esetleg később lesz egy Boxom vagy ez felejtős ? -
DioRulez!
csendes tag
válasz IntelKiller7 #232392 üzenetére
Ha lenne kulcs egy backward-os játékhoz, akkor azt itthoni régióról is lehet aktiválni?
Csupán egy gondolatkísérlet.[ Szerkesztve ]
Minél messzebbre sétáltak az erdőben Micimackóval, Malackát annál jobban aggasztotta, hogy Micimackón nincs nadrág.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz DioRulez! #232395 üzenetére
Igen.
Viszont várj egy megerősítésre ezzel a korábban írt játékkal meg a feltöltőkártyával.
Mert lehet, hogy migrálni kell a fiókod hozzá USA-ra.
Azt tudom, hogy konzolon bármit állítottál a storeon, dollárról mindig átváltott a magyar részre, hogy forintban vegye a játékokat.
PC-n böngészőben kattintsd végig, hogy itt is ez történik e vagy marad a dollár.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
DioRulez!
csendes tag
válasz IntelKiller7 #232396 üzenetére
Nekem konzolon is dollárban akarta levonni, mint böngészőben.(Persze nem volt honnan, és csak miután USA lett a régióm.)
A te módszered tűnik a legbiztosabbnak, nézek egy feltöltőt hozzá, csak összedobok egy Amazon fiókot, és utalok a webkártyámra.
Nem lehet elég óvatos az ember.Minél messzebbre sétáltak az erdőben Micimackóval, Malackát annál jobban aggasztotta, hogy Micimackón nincs nadrág.
-
addikt
válasz IntelKiller7 #232386 üzenetére
SnowRunner -re kíváncsi vagyok. Mostanában (valamiért...) úgyis rá vagyok kattanva a Focus Home Interactive játékaira. Illetve inkább várok rájuk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest