Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Palapo

    aktív tag

    Sziasztok!
    Pár napja vettem a fiamnak (és magamnak is) egy XBOX ONE S 500GB konzolgépet két kontrollerrel és egy Fifa 2020 játékkal.
    Tegnap este összeraktam és bekapcsoltam a gépet.
    Nagy nehezen sikerült elindítanom a játékot és tudtam rajta játszani.
    A kérdésem a következő lenne, minden (új) lemezes játékot csak úgy fog elindítani, hogy a gép bemásolja magának és feltelepíti a belső tárhelyére? Közvetlenül nem játsza le a lemezről, mint anno a régi 360-as?
    A másik kérdésem az előfizetés lenne. A konzol menüjében felajánl egy 300ft-os előfizetést, ami az első hónapra vonatkozik, utána már 4.190ft lenne havonta. Ez a szolgáltatás pontosan hogy működik? Minden játék elérhető? Ugyanúgy le kell tölteni a gépre és telepíti csak addig tudom használni a letelepített játékot, amíg érvényes előfizetésem van, ellenkező esetben blokkolva van a játék vagy tudok innen is "végérvényesen " venni és letölteni játékot? Ebben az esetben egy lemezes verzióhoz képest olcsóbb vagy drágább?
    Én nem lennék nagy "gamer", csak az F1 2020 érdekelne, mellette a Forza Horizon 4 és némi Gears of War (abban az esetben,ha magyar feliratos, sajnos az angol tudásom nagyon, de nagyon alapszintű). A gyerekeim számára nagyobb élmény lesz majd ez. Tervezem megvenni majd a kinect-et is ehhez, mert szeretik a Just Dance-t. Youtube-n mindig ezt nézik. :)

    Köszönöm szépen előre is a szíves felvilágosítást!

    Szép napot mindenkinek!

    Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324

Új hozzászólás Aktív témák