- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz elder troll #221200 üzenetére
Ó tényleg igaz, el is felejtettem, hogy MS lehet lecsípi a maximum miatt.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bep
őstag
válasz bulikavagyok #221159 üzenetére
Kipróbáltam az ACC-t (kontival). Egy pöpec játék lenne, kb. 2perc alatt beállítottam a kontrollert (tudom kormány stb., de a kanapé gaming nálam ilyet nem ismer ) és tök jó irányítani kontrollerrel is, plusz hangok, grafika, stb. De, hogy ilyet ki lehet engedni valós kreditért egy piactérre (itt store), az agyam eldobom... Ráadásul már eltelt nem kis idő. Ez nem rossz játék, nem mit tudom én mi, hanem jelen formában játszhatatlan!
-
nagyúr
-
nagyúr
Ez valami új fícsör itt a PH!-n, h nem lehet a hozzászólást szerkeszteni? Vagy az én készülékemben van a hiba?
-
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Egy Xbox One konzolra bármilyen külső HDD ráköthető vagy csak a kimondottan game drive-ok például a Seagatetől?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Elértem a Crysis végéhez. Érdekes mert maga a játék minden volt csak könnyű nem. Élveztem is. De a vége az minden volt csak nehéz nem. Na mind1 ma már a Crysis 2-el folytattam a sorozatot.
-
S@c@
őstag
Doom Eternal main story befejezve... Wow...sztem volt olyan jo siman, mint az 1, de sokkalta nehezebb is. A stroy volt...bar olyan volt amilyen.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
1 amatőr kérdésem lenne. Gépen van 1 fő profil amin van GPU és játékok. Csináltam most 1 másik profilt (amire 1 játékot vennék meg, ha nem tetszik akkor profil-al együtt adnám tovább) amivel ha be vagyok jelentkezve a fő mellé akkor elérem a játékait és használhatom a GPU-et is? Fordítva pedig eléri a fő profil a másikon lévő játékot? Remélem érthető, a biztonság kedvéért kérdezek inkább. -
akooos
veterán
Látott valaki akciós kontrollert? Mindegy milyen, csak bt-s legyen Elromlott a CP-s X-hez kapott konti, az LB néha nem érzékelődik, kéne egy második amíg elküldöm cserére.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aki megvette a Star Wars: Squadrons játékot:
Nem lesz semmilyen DLC hozzá a jövőbe, sem fizetős, sem ingyenes.
EA Has ‘No Plans’ For Star Wars: Squadrons DLC, New Modes, Or Oculus Quest Port
Live-Die-Respawn
-
szimszonos
őstag
válasz oriic #221183 üzenetére
Már most is van csak ki kell fogni.Most vettem egy X-et 3 játékkal 60ezerért.Igaz doboz nem volt hozzá meg garancia lejárt de a 3 játékot 11-be eladtamA(WWII,Watch Dogs 2,Fifa 20) így 49ezer volt az X gép, éves S-em meg 45-be elment tartozákaival.Így még 5 ezerbe se volt a váltás.
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Tervezem majd az X cseréjét SX re,de előbb Tv csere előtt állok.Az lenne a kérdésem,hogy ti milyen tv-t ajánlotok ami az SX erejét is ki tudja majd használni.4K elég.Az ár kb 350 ezer Ft. A Samsung QE50Q80T-t nézegettem.Köszi szépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Bogyi007
veterán
válasz Tomi0703 #221197 üzenetére
Most néztem meg melyik gépet vetted meg, nem volt rossz vétel. Én drágábban vettem az én gépem - 72500 volt mivel nem kértem hozzá a második kontit, igaz ténylegesen csak 27500 forintot adtam érte mivel a One S AD elment 45000 forintért. A gariját le tudtam papírozni az ügyfélszolival 2021 április 1.-ig.
Az kifejezetten tetszik hogy ez is fehér mint a One S volt.
(#221229) szimszonos - az sem volt egy rossz biznisz.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Micsurin
nagyúr
CP2077, hogy fog viszonyulni a current/nextgen váltáshoz? Plusz zsozsó lesz az upgrade vagy a One-os lemez DD keretein belül SX címként lesz kezelve?
Biztosan volt már de mégsem találom!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
modflow
veterán
válasz Steelheart2 #221230 üzenetére
A HDMI 1.4-ével eléggé felejtős a nextgenhez.
Ahhoz 2.1 kell 120 Hz-es panellal, különben nem lesz sosem 120 FPS-ed szerintem.Vegyél inkább Sony-t. Mégha ördögnek való is a hangzása.🤣
Az én kiszemeltem az XH90.
50" kijön a keretedből. -
addikt
Vásárolt már valaki a kv-tól digitális Live gold-ot?
Go Gunners!
-
S@c@
őstag
válasz l.skywalker #221224 üzenetére
A doom eternal DLC? Azzigen 😅🤣
-
S@c@
őstag
válasz l.skywalker #221241 üzenetére
Elozmeny ott volt vegig. DOOM Eternalt befejeztem ezt irtam, Oric irta jon a DLC nemsokara 😅
-
r.levente75
addikt
válasz szimszonos #221229 üzenetére
Nemrég cseréltem 3 éves S-em X-re, amire van 1.5 év garancia.
Az S 55-ért ment el guitar heroval, az X pedig 69 volt. -
Micsurin
nagyúr
Ez App Crash vagy volt jelentősége a ritmikus villogásnak?
Avengers egyszer csak megfagyott hang beakadt, box gombja ritmikusan villogni kezdett majd kikapcsolt.
Nem fújt ki még csak kimondottan meleget se... eddig ilyet nem produkált.
App/játék crash?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
Az US Store-ban megvettem kb egy éve a Ready Player One-t és az a durva hogy van benne magyar szikron, de amikor megvettem még nem volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #221245 üzenetére
Köszi, a legutóbbi hálózati ingadozás óta paranoid lettem. Akkor az első crash a teljes kampány alatt. Elmegy...
--------
Ennek a játéknak a single kampánya valami eszement jó! Tipikus Marvel sztori annak minden előnyével hátrányával, talán ha 2x volt unalmas küldetés de zömében marha szépen volt vezetve a történet. A végénmikor a Kree sentient megjelent néztem mint az állat mert konkrétan mintha Modok homlokán egy végtelen kő lett volna, arról nem beszélve, hovy a Director lista után akkora cliffhanger volt mint az állat. A zöld rakéta... hova ment? Valaki tudja? Haza a Kree flottához? A multit nem néztem még de ha azt veszem a WD2 miatt 16k volt a játék, marhára megérte már csak emiatt a 10-12 órás solo miatt is.
Külön tetszett, hogy a singleplayer nem kötelez a szintezésre. Akármennyire is tápoltam Vasembert pl mindig stabilan igazították a szinteket a karakterhez, de lefelé is. A Kapitányt egyáltalán nem húztam mégsem volt "Brutal" nehézségen különösebben para az utolsó boss fight.
Off vége
-
Gaben360
senior tag
válasz Steelheart2 #221230 üzenetére
Ha még kapsz, akkor LG 55B9, az mostanába 350 körül megy.
Tud mindent hdmi 2.1 ALLM VRR G-Sync.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
lacuska74
tag
Sziasztok.
Az elite controller 1 es kompatibils lesz a Series X-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs