- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #218645 üzenetére
■ Street Fighter V: Champion Edition (PS4, PC)
■ Resident Evil Village (PS5, Xbox Series X, PC)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
EmThor
addikt
Brothers in arms hell's highway bugos: meg van, de nincs benne a My games and apps listámban. Most a store az akciós játékok közt feldobta és megint megvételre ajánlotta 600ft-ert. Mondom ok, legyen. Megvettem, elkezdte letölteni. Mondom megállítom majd máskor letoltom. Közben jött az e-mail hogy megvettem meg hogy levonták a pénzt. Aztán nézem megint a My games and apps összes játékomat és hat nincs ott és nincs olyan download lista minta x360on hogy re download, szal így jártam akartam szólni.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
sith7
nagyúr
válasz l.skywalker #218651 üzenetére
Van arra esély, hogy ez valaha megjelenik xbox - ra is ?
Street Fighter V
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EmThor #218653 üzenetére
Előbb mindig itt nézd, a marketplace-en, hogy megvan-e:
https://marketplace.xbox.com/en-us/Product/Brothers-in-Arms-HH/66acd000-77fe-1000-9115-d802555307eaDe valóban nem telepíthető One-ra sehogye sem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
4 év után én nem hiszem, de sose lehet tudni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Deck
titán
válasz l.skywalker #218660 üzenetére
Pedig nem vagyok egyedül ezzel a problémával és nem is új: [link]
Kipróbáltam több mindent is de semmi. Ügyfélszolgálattal felfogom venni akkor a kapcsolatot.PS5
-
Micsurin
nagyúr
-
kory24
őstag
válasz l.skywalker #218249 üzenetére
Később hol találom meg az így behúzott játékokat?
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok, a Destiny 2-höz tartozó kiegészítők stb. mikor válnak elérhetővé a gamepassban? Annyit olvastam eddig hogy Szeptember.
-
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #218671 üzenetére
Ez alapján nem.
If you are one of the more than 10 million Game Pass subscribers, you’ll get access to all current Destiny 2 expansions starting this September. And when the standard edition of Destiny 2: Beyond Light is released, you’ll get that too. -
l.skywalker
Topikgazda
-
JamesHun
addikt
válasz l.skywalker #218639 üzenetére
The Division 2 – Warlords of New York Edition Xbox One Game 55.00000000000001% Publisher Sale
SeriesX: JamesSHun
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz JenciHUN #218672 üzenetére
https://news.xbox.com/en-us/2020/09/01/xbox-game-pass-coming-soon-september-2020/
Coming soon, annál az egy címnél
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #218676 üzenetére
Ejjj, nem lettünk okosabbak...
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Elhagyó a konzol:
Szeptember 1
NBA 2K20 (Console) - akkor ezt mégsem rakják vissza?Szeptember 7
Red Dead Redemption 2 (Console)Szeptember 15
Gonner: Blueberry Edition (Console & PC)
Jump Force (Console)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ádám16
addikt
Fú, ez a Division nagyon nagy játék, egyből belelendültem.
A Ghost Recon sorozat is ilyen jófajta? Ha bekerül a GP-ba valamelyik, kipróbálom.
-
eL Geri
őstag
válasz Rigormortiis #218687 üzenetére
Ah, mióta várom már, hogy egy akció során a Wildlands is kapjon egy max. 3000 Ft-os árat.
(Persze a mostani 4800 Ft se rossz, csak úgyis van még millió másik játékom, így kivárom a még olcsóbbat... de kicsit csodálkozom már, hogy jó ideje nem megy lejjebb.) -
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #218634 üzenetére
Azt mondják elsejével kikerül, de még mindig benne van a Game Pass-ban az NBA2K20...
-
sith7
nagyúr
hát ... öööö ...
-
persil
nagyúr
A kettonek semmi koze egymashoz.
De mindketto nagyon jo, az teny.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz persil #218694 üzenetére
Mondjuk igy utolag belegondolva, akar felreertheto is lehet, amit irtam. O.o
Szoval arra gondoltam, hogy mivel teljesen mas mufaj a ketto, ezert felesleges lenne osszehasonlitani oket, de mindketto jo, es akinek az egyik tetszik, az tehet egy probat a masikkal is.
Na, igy kibontva a dolgot jobb a csengese. :)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zbrab
csendes tag
Fortnite témában járatos valaki?
A Fortnite játéknak van egy fizetős verziója a Fortnite Save the World. A játék indításakor választható ez és az ingyenes Battle Royal verzió is. Ha a Save the World öt választom, akkor feljön egy ablak ahol a kódot tudnám beütni. A gondom az, hogy sehogy nem tudom megvásárolni. A Store-ban nincs ez a játék, pedig tavasszal még úgy emlékszek benne volt és akció is volt rá. Van valakinek ötlete, hogy lehet ezt a játékot megvásárolni?
Előre is köszi a segítséget! -
h1mpi
félisten
Írtam pár napja, hogy az Elite Series 2 kontroller megadta magát. Végülis kiderült, hogy az RT kar keménység állító pálcika tetején lévő kis gumi borítás esett le, recseg a fejhallgató bemenet és néha nem megy az Y gomb. Ez elég volt a cseréhez. Tegnap esete jelentettem le, ma 13 órakor már jött is érte az ingyen futár és vitte vissza Frankfurtba. Elvileg 5-6 nap és küldenek egy másikat. Azt mondta az ügyintéző, hogy ez prémium termék csak cserélik. Egyelőre szimpi a dolog.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
l.skywalker
Topikgazda
Venom's Xbox Project xCloud Travel Kit Review: A decent all-in-one package
20£ egész korrekt ár
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #218699 üzenetére
Telefon is a csomag része?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest