-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy rá tudjon csatlakozni bárki youtube appból az xboxra? Játék közben kivág..
Device connections-ön belül mit kapcsoljak ki? Allow Play To streaming? Az talán jól hangzik. Más mód? -
dobobazsy
őstag
válasz Wesder #218350 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy pénzt kérnék érte.. Nem valószínű, hogy visszatérnék egyhamar az xboxozáshoz ha tényleg eladnám, gondoltam jobb mintha kárba vesznének a birtokolt játékok. Az accountomat nem akarnám eladni amúgy sem, mert használom.. a számítógépemen is ebbe vagyok bejelentkezve. Szimplán benne hagytam volna az accot pinkódra zárva és ennyi. de valószínűleg igazatok van és hülye ötlet volt.
Köszi mégegyszer!
-
EmThor
addikt
Gamepass ultimate januárban lejár, legjobban úgy lehet hosszabbítani szerintetek ha lövök cdkeys-en akciós 3 hónapot? Most novemberig szólt a konvertalt gold/game pass-om, arra vettem 3 hó ultimate-et cdkeysrol, csak már gondolkodok a folytatásban. Thx
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Wesder #218358 üzenetére
Ha normális UI-ja lesz, akkor ronggyá fogom játszani. (A Wasteland 2 konzolos UI-ja nekem nagyon nem jött be.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
BigBear
senior tag
Hölgyek / urak, még néhány xbox one kérdés.
Használt One S, néhány játékkal. A boxon nem volt account, csak néhány játék. A játékok accounthoz kötöttek voltak, mondom először nyomok törlést a saved gamesre. (Normál + 360). Box újraindult mindegyiknél, de játékok maradtak. Gondoltam nyomok egy resetet. Menüből reset nem működött, hibát dobott, hogy a box xbox insider program blabla. Insider hub letölt, insiderből töröl. Reset menüből, töröljön mindent. Gép újraindult, nagy örömömre ~ 4G letölt, újraindul, telepít.
Telepítés után krixkrax nyelven jelzett valami app dolgot, de továbbnyomtam. Beállítottam angol nyelvet, Mo-ot stb. Beléptem.
Látszólag tehát friss rendszer, ennek ellenére a telepített játékok (és minden app, insider hub is) továbbra is ott voltak (???) amik persze indíthatatlanok ugyanúgy, vegyem meg őket. Manuálisan engedte törölni őket, de számomra furcsa módon a library-ban továbbra is jelezte őket. Csak hyde-ot tudtam nyomni, amivel látszólag üres a könyvtár, de továbbra is jelzi, hogy x játék a könyvtáramban.
Mit csinálok rosszul, vagy mit is kellene tennem?
Egy tiszta, saját accountomhoz kötött one s-t szeretnék. Majd telepítek amit telepítek, ennyi.
Vagy ez így rendben van? Mivel fel volt telepítve a boxra játék, ezért ahhoz köti a rendszer őket(legalábbis név / darab) terén és kész?
Kicsit furcsa ez az egész nekem...Más: ha offline telepítővel cserélném a hdd-t mondjuk valami ssd-re ( érdemes lehet?), a tiszta rendszeren is ugyanígy ott lenne minden?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Az uj cod melyik orszagbol szerezheto be a legolcsobban?
covid miatt virtualisan utaznek .
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
-
NyMRooD
őstag
válasz pzstm #218363 üzenetére
Ez szvsz butaság, lehet, hogy átlag felhasználók meg talán a youtuberek (bár általában csak a linket bedobó emberke fanboy szíve túl érzékeny) elfogultak, de azért a szaksajtó nem szokott az lenni (legalább is nem egységesen), azt meg nem hiszem, hogy a ~60 milliárdot érő Sony jobban megtudná őket fizetni mint a 1.6 billiót érő MS.
Egyszerűen csak jó játékokat kellene az MS-nek csinálnia Ha valaki nem értené az utolsó sor csak vicc akar lenni, már az is jó lenne ha csinálna játékokat az MS Egyébként mostanában, még ha ez főleg a felvásárlásoknak is köszönhető, szvsz nem lehet panasz az MS-re [ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
mcwolf79
veterán
Ismerős Brazíliában akar vásárolni . Működik simán a feltöltőkártyás vásárlás , vagy van valami extra mutatvány ?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #218375 üzenetére
Valahol megvan még a fiók mélyén, előkeresem már.
SX-es topikban nézd meg a három limitált one x linkjét, attól tényleg megborulsz és ingyen van.
"Got any other secret weapons?"
-
SH4D0W2011
őstag
A Tell Me Why mikortól lesz játszható? Azt hittem itt is éjféli megjelenés van, de azt mondja nekem a konzol, hogy túl hamari vagyok.
-
Wesder
félisten
válasz SH4D0W2011 #218378 üzenetére
18:00. Ha Zélandra àllítod a régiót, akkor 06:00-tól màr jàtszhatsz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
válasz F_Peter #218373 üzenetére
Persze, ebben egyetértek, csak én úgy látom, hogy az "újságírók" részlehajlása nem csak a ps felé van meg, szerintem elég kiegyenlített, illetve sokszor összeolvad a játékosok leghangosabb rétegének a hozzáállásával, tehát ha valamit a hangosak utálnak/szeretnek akkor a "szaksajtó" is, ezért kapott hideget meleget a tLoU2 és a DeathStranding is vagy a zöld oldalon most a Halo.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
gduck
addikt
válasz EmThor #218359 üzenetére
Lehet, de szerintem várd meg a fekete pénteki akciókat! Jelenleg a 3 hónapos pont a negyede az évesnek, szóval semmit nem nyersz vele! Múlt évben a 3 hónapos game pass volt 3000Ft körül, az érte meg legjobban, mert azért 2 hónap game pass ultimatet kapsz, így az éves ~18 körülre jött ki.
Szóval szerintem várjál akciós árra
-
EmThor
addikt
válasz gduck #218382 üzenetére
thx
Szerk: Battletoads easyben letoltam <4 óra/ 2 éjszaka alatt, szórakoztató játék volt, tetszett, mert nem csak verekedés volt hanem platform, puzzle, űrhajós rész, stb.! Ja és azért is jár 5g ha végignézed a készítők listáját! Vagy 600 pontot kiszedtem belőle összesen, szal acsi gyűjtőknek is ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
RicsiSuly
aktív tag
Megint lenne egy kérdése elit v1 kontrollesekhez. Megvettem 10ért a kitörtgombú(lb) kontrollert 3 éves gumi nincs leválva ezeknek mennyire feszes a joy részük? Köszi
Üdv SRicsi
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #218386 üzenetére
Érzésre szerintem kicsitt màsabb, mert ugye fémből van. Én szerettem hasznàlni. Feljött a szürke gumi, azzal mit tudok kezdeni? Lassan 2 éves Elite S1.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
Akkor a joy alatt az analógokat értené és az lötyög? Lehet. Viszont akkor az előző gazda nem tudta használni, az az első hoy az r3-l3-at leprogramozom alulra fülre. Soha nem voltak benyomva az enyémeken.
Amugy ha a golyót látja mozogni ha fölhúzza_lenyomja akkor szerintem az már egészségtelen.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
RicsiSuly
aktív tag
Igen arra gondoltam. Akkor hazamegyek összehasonlítom öket :D
Másik ez normális, hogy mozog le fel az a szürke golyó vagy hogy nevezzem amikor leveszem a gombot a joyról.[ Szerkesztve ]
Üdv SRicsi
-
nagyúr
válasz Wesder #218387 üzenetére
How to Glue / Replace the Rubber Grips on a Xbox One Elite Controller
Madoc: Én is így használom az S2-tőt. Mármint, h az R3-L3 a hátsó fülekre van programozva.
RicsiSuly: Szerintem nem. De ha már úgy is szét kell szedned, szerintem kicserélhetnél benne pár alkatrészt (például a két analóg kart). Az Alin fillérekért kapsz hozzá bármit.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #218390 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
RicsiSuly
aktív tag
Gondoltam rá énis de forrasztással hadilábon állok :D
Üdv SRicsi
-
nagyúr
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Buta kérdés: van nekem lemezes Forza Horizon 4 játékom, nem használom már (korábban viszont használtam), mert van GPU, ezért eladnám.
Az új tulaj beteszi a lemezt és működik neki, vagy nekem is kell valamit csinálni előtte?(^)(>.<)(^)
-
RicsiSuly
aktív tag
Ezt amit linkeltél akkor rendelhetem is jó lesz bele? Ismersöm csinál ilyet mondta beleforrasztja nekem.
Üdv SRicsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest