Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Czimby #178384 üzenetére

    Az ilyen "összetekerem a két ért, nem forog, csere, forog" hozzáállás miatt szoktak leégni a dolgok. Ha már itt tartunk, a hozzáértésedből lejön, ha két színt(pirosat és feketét) nem tudod megkülönböztetni. A színtévesztés kizáró ok egyébként, lehet honosított papírod van vagy YT-on láttad az ilyen gányolást. Elég, ha porosabb, párásabb helyre teszed, rövidzár lesz, megolvad és hívhatod a 112-t. Az ilyen okosságok miatt szokták a falban is leégetni a kábelt, aztán meg hívnak cserélni.

    de ha rosszul köt valamit akkor tényleg kárt tehet a boxban
    Pont erre tettél javaslatot(hozzáértés nélkül), ha elrontja veszel neki másik boxot ugye?

    Szerintem az átlag ember, max neten látott pákát(helyesen használni), zsugorcsövet még ritkábban. Így jár a piros pont szakkörön, ha már használtál ilyeneket, azonban nem ennyiből áll a dolog. Azt tudtad, hogy az olmozottra nem lehet olmozatlant forrasztani, vice versa? Ez biztost nem mondták a YT videóban vagy hogy kell ellenállást számolni? Milyen vastag, hosszú lehet a vezeték max?

    Köss egy mindenre kiterjedő lakásbiztosítást, de ha kiderül, hogy a gányolásod miatt égett le, a biztosító sem fog fizetni. A telefontöltős példádból is ez jött le, az nem elég, ha 5v-os és rá van írva, hogy 1A, attól annak csak jó esetben a felét sem adja le(főleg olcsó kínai fajták). Szóval maradj inkább a patkolásnál, annak biztosan mestere lehetsz, így a biztosítékok árát is megspórolod, olcsó munka az biztos. Fi reléről és Wago-ról is max neten olvashattál.

    Szerintem, hogy ki mihez ért, mihez is van végzettsége és a személyeskedést hagyjuk. Részemről itt befejeztem a témát és az offot is.

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák