Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz F_Peter #168180 üzenetére

    (#168180) F_Peter és (#168186) axlfsi

    Igen tudom, hogy mostmár próbálják! szűrni így már nem elég megvenni az egeret, hanem egy kicsit okosítani kell rajta. A BattleEye azt nézi fut-e valamilyen háttérfolyamat, a népszerűbb makrózható drivereket nézi, ez azonban kikerülhető volt eddig is az onboard memory-val szerelt típusoknál. Most a BlueHole arra állt rá, hogy akkor nézik a lövéseket, mivel ha makrózol, akkor azonos időközönként lősz és kapod a figyelmeztetést, de mi van, ha teszel bele egy random változót és mindjárt szűrhetetlen a dolog, igaz romlik a cheat minősége - egy kettő mellé megy nagyobb szórással, de Pistike játszik tovább, szóval a Bluehole adott a ..... egy pofont. A report meg úgy működik, hogy ha egy játékos kap X reportot Y időn belül, akkor megy a ban, ez is kijátszható szünetekkel, de említhettétek volna a statot, hogy kit hol talál el, ez is randomizálható, de említhetnék még sok régebbi, ma már könnyen detektálható módszert, hozzátéve, hogy sosem használtam ilyen programot csak mindig elszenvedője voltam az "új találmányoknak" és másoknak mindig vicces lehet feltenni videókat róla, hogy csalnak, lásd streamerek évek után buktak csak le Fortnite-ban, miközben árulták a csalást élőben promózták és azért szélmalom harc, mert pénz (is) van benne a trollkodáson felül.

    Ja és ha már reportnál járunk, ti láttatok cheat-re vonatkozó opciót death camnél :F és akkor ide kell az egér ugye, hogy még reportolni se lehet, non sense.

    Hiába a"fix pubg" kampány 100%-os anti-cheat sosem lesz(még 70%-os sem), ezt mondom MOH(kezdve Allied assault)/BF(1942 és utáni) széria/COD2/Crossfire/CS:GO/A.V.A(ijji)/WOT/AW/PUBG/ROE multiplayer játékok után, igaz sosem voltam eSport szintű játékos egyikben sem, csak átlagos vagy egy picivel a fölötti.
    Mivel nekem mindig is a fun faktor számított egy-egy hosszabb nap után bármelyik játéknál, így ennek a változásnak nem örülök, később kiderülhet több részlet a matchmakinget illetően, de nem látok benne túl sok jót, a 10+ perces várakozási idővel együtt. Ahogy írtam is max egy uninstall megoldja a problémát(GP-s játékként van meg PUBG).

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák