- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Summer sale-ről semmi hír?
Tesómmal home-olásban vagyunk, namost ha én megveszek egy játékot az igaz, hogy az Ő kártyájáról vonja? Az én kártyámat ha megadom a saját accomban akkor is a tesómét használná a rendszer a home-olás miatt?
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
StLui
veterán
válasz norberto_th #148103 üzenetére
Onnan vonja amelyik acc-ról rendelve van, és ahhoz amelyik kártya hozzá van adva
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
mike1334
veterán
válasz norberto_th #148103 üzenetére
Szerintem az E3 sale volt a nyári.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz IntelKiller7 #148108 üzenetére
Szóval szerintem nem az volt?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nem ez volt a Summer Sale. Az tavaly is külön volt. Tavaly pont ilyenkor kezdődött. Szóval lehet, hogy a jövő héten már summer sale akció lesz. Bár azt előre azért beszokták jelenteni.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Def26
félisten
válasz IntelKiller7 #148112 üzenetére
Az új assassin lehetne mondjuk 4k. Arra vevő lennék.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #148112 üzenetére
Hoppá, én is summer sale-nek gondoltam az előzőt. Ráadásul ott volt rendesen, GTAV, FH2. Már most sajnálom a bankkártyám.
-
carl18
addikt
Üdv!
Konzol választás előtt álok, a Xbox one kompatiblis vissza vele? Játsza a 360 játékait?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
norberto_th
aktív tag
Miért írja ki ezt állandóan az xbox?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Silεncε
őstag
Nem tudom miért várja mindenki a summer sale-t, szinte biztos vagyok benne, hogy az E3 sale volt idén a summer sale.
-
Amarth
aktív tag
válasz norberto_th #148116 üzenetére
Mert bekapcsoltad a boxon a külső eszközt,ami nincs csatlakoztatva,vagy ki van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
carl18
addikt
válasz oriic #148119 üzenetére
Egész szép ez a lista! Végre nem olyan mint a Sony hogy nem viszi a régi játékokat.
Szóval ez hogy megy van egy Xbox one konzol belerakod a Xbox 360 játékot és már játsza is felefe?
Amúgy Xbox one és a One S között mi a minőségbeli különbség?
Az első generáció megbízható? Nekem az kínézetre jobban tetszik feketébe jól nézz ki.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz carl18 #148121 üzenetére
Ha digitálisan van meg az Xbox 360-as játék, akkor simán csak letöltöd Live-ról és játszol vele. Ha lemezesen van meg a játék, akkor beteszed gépbe, a konzol a netről leszedi a szükséges futtatható file-okat és utána tudsz játszani. De a lemeznek benne kell lennie a gépben, mert bár nem arról fut a program (Mert módosított file-okat szed le live-ról a rendszer), az eredetiség vizsgálathoz ez mindenképp szükséges.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
nem látja az 5G netet a One S....
pedig oda raktam a készüléket, ahol a FAT volt... a 2.4G beton....gondolom nem lehet a wifi kártya a xar, mert ven 2.4G, vagy tévedek?!
első indításkor volt 5G.. arra is léptem be... tegnap is rakoncátlankodott, rúter restart megoldotta. most már az sem...
az 5G-n rajta van egy tablet, megy rendesen.hol a kutya elásva?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #148127 üzenetére
hozzáadtam "látatlanba".. most csatlakozott.. kérdés meddig
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz - = Zk = - #148127 üzenetére
Milyen 5G?
Te vagy az McFly?Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #148129 üzenetére
Szerintem ghz lesz.
-
Purple_46
tag
Szerbusztok Fórumtársak!
Régebben több xbox 360-as konzolom volt, és nagyon tetszett. Viszont Sony konzolom még nem volt és így gondolkodtam egy ps4 slimen, de Hardveraprón találtam egy remek One S ajánlatot.
Xbox One S 500GB Assassin's Creed Origins bundle
54.900 Ft! Bontatlan gép
Szerintem ez egy remek ár és nem akarom otthagyni ennyiért.
Ti mit gondoltok? -
NyMRooD
őstag
válasz Purple_46 #148131 üzenetére
Xbox one-os topikban milyen választ vársz, hogy vedd a ps-t ? A dolog egyszerű ha érdekelnek a ps exkluzívok akkor vedd a ps-t ha nem akkor a one s-el jobban jársz, mert a 360-as játékaid is menni fognak.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Purple_46
tag
válasz NyMRooD #148132 üzenetére
Máshogy kellett volna fogalmaznom.
Csak annyit szeretem volna kérdezni, hogy jó vétel-e ennyiért.
És én nem vagyok referencia, laikus vagyok ebben a témában.
De igen, bolti árakat megnézve ez egy jó vételnek tűnik.
De köszönöm!Szerkesztve: Akkor majd Gears Of War és Halo sorozat lesz a jó barátom, na meg persze a forza horizon 3
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Purple_46 #148131 üzenetére
Nézd át a két konzol játék kínálatát.
Fogdosd meg a gépekhez kapható controllereket.
Vizsgálódj az egyéb szolgáltatásokat tekintve (xboxnál: game pass, ea access).
Kérdezd meg a barátaidat, hogy nekik melyik van.Ezek alapján dönts.
Én azt gondolom, hogy ps4-re veszem meg a csak ps4 only játékokat, míg minden mást X-re.
-
NyMRooD
őstag
válasz Purple_46 #148133 üzenetére
Ebben az esetben igen, jó vétel, valószínűleg fekete péntek - karácsony között tárazott be a kolléga, akkor lehetett valami hasonló áron beszerezni német amazon-tól és német ms store-ból.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Purple_46
tag
válasz #80123904 #148134 üzenetére
Az az igazság engem ps4 exkluzív között csak az Until Dawn érdekel.
Uncharted, The Last of Us stb.. Annyira nem keltette fel az érdeklődésemet.
Mindig xbox konzolom volt, emlékszem a jó kis 360-ra
De majd akkor karácsonykor esetleg egy ps4.Barátaim nincsenek, így nem fenyeget az a probléma, hogy ki kivel játszik.
Ami nagyon érdekel az a Forza horizon 3, de újonnan egy kicsit drága a játék.
-
-
Purple_46
tag
válasz IntelKiller7 #148140 üzenetére
Ár-érték arányban milyen most a Konzolvilág Xbox One S 500GB + Minecraft + FIFA 18 + Steep + Crew + 3 hónap LIVE + 1 hónap GamePass csomagja?
69.900 Ft.
Nem hangzik rosszul, mondjuk egy kicsit sajnálom, hogy a Microsoft nem lemezes játékot kínál a csomagok mellé. -
Purple_46
tag
válasz IntelKiller7 #148143 üzenetére
Rendben van, köszönöm!
Már sajnos nincs esélyem kipróbálni a régi kontrollert, de One S kontroller mennyit változott az elődhöz képest?
Természetes a hatótávon kívül. -
Wesder
félisten
-
carl18
addikt
-
Ti Bo
aktív tag
válasz Purple_46 #148144 üzenetére
Kicsit változtattak az ergonómián, javították a könnyen törő RB LB gombok kivitelezésén (vastagabb az összekötő rész a két gomb között. És a tapasztalatok alapján gyakrabban mennek tönkre, bár ez talán leginkább a gépekhez adott darabokra igaz leginkább, azok valamiért sokkal gyakrabban hibásodnak meg (kb mintha valami B kategóriás cuccot csomagolnának a gépekhez).
wesder: analóg cserével orvosolható (néhányan szokták házibarkácsolni a potikat, de ezt nem javaslom).
[ Szerkesztve ]
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest