Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz Alexios #146800 üzenetére

    Új IP-t amiket prezentál a SONY 2-3 év mire a boltok polcaira szokott kerülni. Az MS-nél is vltak ilyenek de változott a politikájuk. Mekkora gáz volt hogy a Fable Legends megbukott nem is készült el a Scalebound szintén. Hozzáteszem nekem volt szerencsém 3 éven keresztül élőben megnézni a Scaleboundot és nem fejlődött semmit, mert a platinum a Nier-el foglalkozott. Persze hogy megunta az MS.

    SZERINTEM amit látni kell az ez:

    - Oké felfogtuk hol rontottuk el, és hogy mit akartok EZÉRT
    - Gears 5 már teljesen más játék lesz mint az előzőek, sokkal jobban megfelelve a mostani trendnek amikor egy játék sokkal cinematicosabb és scripteltebb, történetközpontúbb, ez már most a mostani gameplay jeleneteken is látszik. Hiába van egy megszokott IP amibe kapaszkodnak, ha az megtud újulni nincs vele baj. Lásd God of War!
    - A mi gépünkön tudsz a legjobb minőségben játszani.
    - Vettünk stúdiókat akikkel közösen hozunk nektek új élményt. (Most az független, hogy melyik stúdió mekkora, ezek az emberek mind zsenik akik egy játékot képesek összerakni. Tőke kell hozzá hogy nőni tudjanak)
    - Szeretjük a BRAND-et és nem jár úgy mint a Windows Phone, készülünk a következő géppel.

    Sony is bukott már bele dolgokba, Nintendo is, most az MS is. Hozzáteszem eleve hülyeség az összehasonlítás. Gondold végig, Xbox Classic amikro megjelent már javába 100+ millió PS1 és 50+ millió PS2 volt a piacon. Ők eleve egy ilyen buliba szálltak bele.

    Jelenleg azt látom és sok más nálam okosabb is, hogy jó az irány. De mivel az elejétől elvolt cseszve az egész, persze hogy idő kell hozzá, hogy megváltozzon ez a dolog.

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák