- Videós, mozgóképes topik
- [Re:] Nem szabad ám akármivel törölgetni a nanotextúrás Pro Display XDR monitort
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Házi hangfal építés
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Hozzászólok Aktív témák
-
Koszta
tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan hibával, hogy a 360-as marketplace (például most a LEGO® Indiana Jones™ 2) beszerzésekor mindig
"Sorry
Your purchase cannot be completed at this time. Please try again."
hibaüzenetet kapok? Már vagy a második vagy harmadik játéknál járok így, és hiába próbálkozom később, ugyanez a hiba. Ugyanaz a kártya van hozzárendelve, mint a rendes fiókomhoz.Köszi!
-
erikke17
őstag
Eléggé az, hogy el küldöd garanciális dolog végett aztán utána meg neked kell írnod nekik, hogy javítsák ki helyesre
De akkor kapásból emaillal indítok számlával egybe kötve remélem nem kell sok és nehéz kört lefutnom velük
Minden esetre az fura, hogy eszközeim alatt azt írja lejárt a garancia emailen keresztül amit küldtek meg azt mutatja amit feljebb írtam szóval megvan keverve rendesen a dolog.
||WoT Acc / War Thunder - Erixx93|| BF3 - Erixx93 || Steam - erixx18 ||Xbox One S- Erikk24 || Huawei P9 + Xiaomi Hybrid Dual Drivers + Rock Zircon :)|| MeMo Pad HD 7|| Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalosan annyi az infó, hogy 2019-ben jön. Nem volt róla szó, hogy tavasszal.
Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html
-
szimszonos
senior tag
Konzolvilágban a múltkor 9900ft volt a kék controller akcióban.
-
Elkezdtem a Quantum Brake-et, ès jesszusom...
-
peterkeT
nagyúr
Például, hogy a magyar fiatalok fele nemhogy nem beszél (ért meg) semmikyen idegen nyelvet, de elégedett is ezzel ([link])?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
Óóó dehogynincs így. Borzalmas, hogy mennyire nem tudnak beszélni a fiatalok legalább angolul / németül. Az alapfokot sem éri el a tudása a legtöbb középiskolásnak. Annak végre pedig kevés éri el a középszintet.
Még csak a beszéd...az hagyján, de az olvasás/írás sem megy nekik. Mondjuk a magyar szöveg értelmezésével is nehézségeik vannak, tehát nem meglepő az idegennyelv hiánya sem.
-
Def26
félisten
én ezt nem hiszem, de lehet csak én találkozom normálisan gondolkodó fiatalokkal. Ezek a felmérések simán lehetnek irányíthatóak (pro/kontra), nem hiszek annak csak amit én tapasztalak, az meg nem ez, már csak azért sem, mert sokan külföldön képzelik el a jövőjüket.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Volvo:On,
-
Def26
Önkiszolgálóban dolgozom, a faèk egyszerű gèp használata is nehèzsèget okoz nekik. Igaz ez minden korosztályra, pedig az a szerencsètlen gèp KIÍRJA ès MONDJA is hogy mit csináljál.
[ Szerkesztve ]
-
peterkeT
nagyúr
Budapesti, értelmiségi körben persze. Nézz szét vidéken, községek, kisvárosok, és annál kisebb szinten. Elképesztő a sötétség. A fővárosnak is megvan persze ugyanez a populációja, csak te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem ott mozogsz. Nem felsőoktatásban továbbtanulók között gyakorlatilag nulla az idegen nyelv tudása, felsőoktatásban pedig tízezrével akadnak bent a diplomák a nyelvvizsga hiánya miatt.
Re 146923: Igen, a népesség 50%-ánál súlyosabb a funkcionális analfabétizmus.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Silεncε
őstag
Beszélni például én se tudok (borzalmas az angol kiejtésem), viszont olvasni-írni egész jól megy az angol. Német nyelvvizsgám van B2, de olyan rég használtam, hogy csomó mindent már elfelejtettem. Infosként ha nem érted az angol szövegeket, meghaltál. Már választás nincs
-
x360elite
senior tag
Nagyon sokan mondják, hogy senki, vagy csak 3-4 ember/osztály, aki valamelyest tud az adott nyelven értekezni. Gondolom tanárként tisztában vagy azzal, hogy ez nem a diákok hibája 50% feletti hiányos tudás sajnos az oktatási rendszert minősíti.
Anno, mikor még iskolába jártam, az angol és olasz órák az aktuális nyelven zajlottak. Aki magyarul megszólalt, annak ment a karó azonnal. Meg is tanultuk mindkét nyelvet úgy, hogy a mai napig bármikor használni is tudjuk. Nem volt 4-esnél rosszabb osztályzat még érettségin sem. Most meg ilyen 2-es osztályzatokkal bukdácsolnak át a fiatalok. Szánalmas.
Eladó xbox one és xbox 360 játékok nagy választékban, gyűjtői kiadások, kontrollerek, tartozékok, valamint kézzel festett eredeti DC Comics ólom figurák bontatlan csomagolásban, 10db-os DC talapzat és comic book minden figurához. Lista kérhető privát üzenetben.
-
Köszönjük a nyelvi, oktatási és életbeli tapasztalatokat - jó, hogy tudunk konstruktívan beszélni, még jobb, hogy erre van az OFF topik.
"Azt álmodtam hogy két macska voltam és játszottam egymással"
-
DaveHutt
őstag
Sokadjára bizonyosodik be, hogy össze kéne cserélni a két topic címét.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
őstag
őszintén? who cares? de senki nem tud nálunk ízesebben káromkodni
Aaa sűrű őszünk lesz már így is, a jövő évbe bele se merek gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
veterán
Sziasztok. Offba teszem, mert nem tudom, hogy otthon él e ez az akció. Szóval Hollandiában most akciós a Deus ex Mankind divided és a Just Cause 2. Mindkettő BC cím, és darabja 1,49 euró. Lényegében egy doboz cigi ára a kettő. Gondoltam szólok, hátha mást is érdekel.
Az élet egy nagyon szar videojáték, de baromi jó a grafikája...
Hozzászólok Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Videós, mozgóképes topik
- [Re:] Nem szabad ám akármivel törölgetni a nanotextúrás Pro Display XDR monitort
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- [Re:] Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix G80 12-60mm vadiúj, garanciális
- Gigabyte AORUS SLI HB bridge RGB (1 slot) Eladó! 4.990.-
- Új Zsír Díszdobozos ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490UAR -35% Blue Gold Ultrabook 14” Bivaly i7-8550U 16GB
- ASUS GTX 1070 8GB GDDR5 DUAL OC Eladó! 67.900.-
- Lenovo ThinkPad T470s***MAGYAR vil.bill.***i5 7200U/8GB/256GB (PM961)/WWAN/gari 2020.12.17-ig