Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95558144

    törölt tag

    válasz F_Peter #143600 üzenetére

    Kár, hogy ez nem így van. Kompetitív iparágakban, márpedig mindegyik az, minden vállalat méri magát a konkurenciához. A kevés szereplős piacokon pedig mint amilyen a konzol gyártás is, kifejezetten presztízskérdést csinálnak a gyártók abból, hogy melyikük terméke sikeresebb a piacon.

    Most csak a kesernyés íz a szádban mondatja ezt veled, hogy ez nem számít. Ha tendencia fordított lenne, akkor a Microsoft is, természetesen veled együtt, a mellét döngetve adna ki szinte napi szinten olyan közleményeket, hogy milyen sok konzolt adtak már el, és bezzeg a Sony milyen keveset!

    Azzal pedig tényleg ne áltasd magad, hogy nem az számít, hogy mennyit adott el belőle, hanem az számít, hogy amennyit eladott, az neki jó-e. Hidd el, hogyha Microsoft tehetné, akkor háromszor annyit adott volna el már az Xbox ból. Mert neki az lenne a jobb.

    Tudom, hogy nehéz dolog a békàt lenyelni, de próbáld meg te is. Xboxból nagyjából 30 millió fogyott, kevesebb mint fele a PS4 eladásainak. Minden iparági elmező ezzel összecsengő számokról beszél.

    Persze van, aki a chemtrailben is hisz, meg abban, hogy a Fold lapos. Ugyhogy itt is van lehetoseg arra, hogy barki azt gondolja, hogy a Sony hazudik, meg mindenkihazudik, es valojaban Xboxbol mar 90 milliot adtak el, csak a Microsoftot megzsaroltak a szabadkomuvesek, hogy nehogy nyilvanossagra hozzak ezt az adatot. LOL

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák