- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
Helló!
Előző kérdésemre nem kaptam választ, de mindegy is, most azt érdekelne, hogy ha most vennék One-t, akkor melyik játékokat tudnátok ajánlani ami must have szerintetek?
Köszi előre is.
-
vg
addikt
Alien Isolation szerintem olyasmi lesz mint a Outlast. Ami alapjában jó (valóban ijesztő cucc, beszarsz amikor menekülni kell), viszont marhára frusztráló, idegesítő játék. "Aszongya" keresd meg a belépőkártyát, de persze egy 3000nm-es emeleten, tele szobákkal kell megkeresni, semmi útmutató nélkül miközben bujkálni kell a gonosz ellen... aki persze állandóan észrevesz. Anyád.
-
pzstm
titán
válasz norbi2010 #12455 üzenetére
most indult még cska el. Ebben a hónapban ugyebár nem elsejétől volt, cserébe azonnal mindkét játék letölthető hónap végéig. Elképzelhető, hogy következő hónapban már úgy lesz
Jah és +1 Ryse
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Zjunior #12458 üzenetére
ha elmondanám, akkor meg kellene, hogy öljelek
Amúgy van még jó pár játék amit bedobhatnak....s Ryse akció az viszont fog jönni. (Most épp a Peggle2 akciós)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
nagyúr
-
k4rL^
senior tag
Csak nem birtam magammal, adódott egy jó lehetőség és lecsaptam egy Xbox One-ra.
Lenne is pár kérdésem.
Miért van az, hogy amikor kikapcsolom, akkor is még hallom, hogy valamilyen szinten megy, tegnap pl. a vinyót is hallottam pörögni, de lehet akkor töltött még valamit.
Ez ha csak standby mód, akkor be lehet kapcsolni valahogy, hogy teljesen lekapcsoljon, mint pl. a PS4?
A kinect nem akarja bevenni a gesture-t, lehetséges az, hogy azért mert alacsonyan van?Illetve engem is játék érdekelne mit érdemes, de látom pont előttem irtátok, a Ryse-t beszerzem majd akkor.
Forza 5, NFS Rivals van hozzá, régebbi multiplatformokat végigvittem már.
-
sittes79
addikt
Titanfall letöltő kód (XBOX ONE) 6999 HUF konzolstudionál jun 16-tól hátha érdekel valakit
-
oriic
HÁZIGAZDA
Konzolstudio-nál a kinect mentes ONE.
126490 Ft
Na már most ldave kollegával épp azt beszéltük hogy vajon mennyivel lesz olcsóbb a gép szeptembertől, a magyar premiertől. Szerintünk semmivel, vagy max 1-2 ezer ft-al, de hogy 120 alá nem viszik be az fix. Pedig ezzal a lépéssel ha olcsóbbak lennének mint PS lehet jobban járnának. (vagy ne, hisz ennyiért is viszik gondolom)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz sittes79 #12464 üzenetére
ha valaki cserél velem, akkor lehet a lemezes verziómat odaadom neki ennyiért...nekem csak a kényelem miatt kellene
-
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz a.sebi #12469 üzenetére
Lol, most erre ps4 tulajok kezdjük beírni ki mennyit keres hol lakik és mennyi megtakarítása van vagy mi ? lenne itt meglepetés azt hiszem
Amúgy ár-érték arányban tényleg illenék alá mennie a ps4nek kinekt nélkül, tekintve kb ugyanaz van benne mint a ps4ben, csak kicsit gyengébb kivitelben...
-
tDr1v3r
veterán
válasz a.sebi #12469 üzenetére
Nem, tudod az a baj hogy a köznyelvben már benne van a One-ról hogy gyenge... ennyiért kéne Kinecttel árulni, úgy sokkal kelendőbb lenne (még az átlag család is megvenné hisz' a PS4 áráért kap kamerás konzolt a jól megszokott X360+Kinect-je helyére).
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
a.sebi
őstag
válasz tDr1v3r #12473 üzenetére
Ebbe igazad van 100%ig de hidd el ha a one 10 ezerrel olcsóbb lenne már a vérpistikék azt mondanák, hogy nem baj ha csak 900 p meg amugy is több az exclusive game.....mar egyből a box lenne a király, mint ahogy ez volt az előző generációnál is!
Ezeknèl a szutyok konzoloknál az ár a.legfontosabb, nem hardver nyeri a háborút![ Szerkesztve ]
-
D3xter27
csendes tag
válasz tDr1v3r #12473 üzenetére
Sajnos nagyon lejáratták a gépet amit nem is értek hiszen ok hogy hatásvadász oldalakrol beszélünk de egy egyszerű példa: A PS4 kopó analog karokról sehol nem cikkeztek, a kezdetben lassú és gyakran leálló PSN-ről sehol nem cikkeztek. ellenben az x1-nél minden kis hibából egy oldalas szösszenetek születtek.
Meg az E3 Sony összefoglaló vége: " Szerintetek is fergeteges műsort láthattunk? Nektek mi a véleményetek?"
Xbox One: "Szerintetek is unalmas volt a prezentácio? Írjátok meg Ti is a véleményeteket"
Az X1 cikkeket elev egy negatív hozzáállással írják(tisztelet a kivételnek)
Mig PS4-en minden szipi-szupi.(Not)
És a sok instant vérpisti meg ráharap erre és kész az UTE szurkolókat megszégyenítő köpködés és fikázás.Xbox Gamertag: D3xter27HUN
-
Def26
félisten
válasz D3xter27 #12475 üzenetére
Az még nem jutott eszedbe, hogy lehet nem a felhasználók többségében van a hiba? Megeshet, hogy sokan racionálisan döntöttek az erősebb gép mellett, nem pedig elfogult fanként? A legegyszerűbb "zombiknak" (tudom, nem nevezted így) nevezni azokat akik simán konzolt váltottak xbox 360 -ról és ezzel otthagyva millió digitálisan megvásárolt játékok, (amiről az MS sem hitte soha, hogy meg fog megtörténni), majd belevetették magukat egy új furcsa környezetbe és vettek egy ps4 -et.
Szerintem maga az MS hibája, hogy hagyta idáig fajulni a helyzetet és biztos vagyok benne, hogy egyszer ezt majd rossz példaként tanítják marketing oktatásokon.
Amúgy jó lenne, ha kicsit erőre kapna az MS, mert a sony kezd nagy lovon ülni és ez a "lazsálás" nem tesz jót a játékfelhozatalnak sem (gondolok itt a driveclub halogatásra).
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tDr1v3r
veterán
válasz a.sebi #12474 üzenetére
Az előző generációban azért volt király, mert a Sony elég rosszul állt hozzá több szinten is a gépéhez... a Slim eljöveteléig nagyon drága volt, az exxlúzív címek is inkább jól megszokott szintűek voltak (nem öltek bele dollármilliókat hogy rétegjátékokat csináljanak, mint később tették), a hardver és a devkit is pocsék volt (GPU gyengébb pl., ami Xboxról portolásnál meg is látszott a produktumokon - btw imádom hogy ezt hogy elfelejtik a PS fanok ^^, -), online se volt sokkal jobb ingyenessége miatt (az a vicc hogy most se az fizetősen), etc etc.
Tavaly viszont már sokkal jobban álltak hozzá, persze funkcionalitásilag kevesebb lett a gépük az elődnél de nagyon jó (és számomra több ponton undorító) marketinget hoztak össze hozzá. És kétségtelenül működik.
Viszont félő hogy a nagy diadalörömben elkényelmesednek és kevesebb exxklúzív lesz... de majd meglátjuk. Viszont abban biztos vagyok hogy idővel ugyanaz lesz a One-al is mint a PS3-al, majd megtáltosodnak az eladások ha lesz miért megvenni a gépet.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Madwe
nagyúr
Inkább halogassák a játékokat, de hozzák ki jobb állapotban, mintsem elkapkodva kidobják - bár sok játékon az se segített, ugye WD... PS2 idején bebizonyította sony h nem kényelmesedik el nyert helyzetben, remélem most is így lesz, bár azt én is jobban remélem h ms kicsit a nyomába ered, jó kis verseny mindig jó... Meg is van bennük a potenciál, lassan észbe kapnak ahogy jünnek a jobb bejelentések, kérdés hogy a sok, rengeteg kezdeti ballépés után van e még esélyük labdába rúgni vagy végleg elúszott a felhasználók többségének a szemében...
-
D3xter27
csendes tag
A realitás természetesen szerepet játszik de a gamer sajtó is alágyújtott rendesen
Anno 360 esetében is ez volt a helyzet és csak később javult valamelyest
Nálunk mindig divat volt az utálkodás valakire/valamire köpködni kell mert különben halálra unjuk magunkat
Sokan nem nagyon vannak tisztában az erősebb gép fogalmával( sok ilyen emberrel beszéltem aki azért vett ps4-et mert fikázták a konkurenciát sok helyen és módon )
De abszolút elfogult a gamer sajtó is (sajnos) és ez sem segít Mikiéknek.
Csak korrektebbnek érezném, ha mindkét géphez reálisan állnának az újságok.
Szerencsére nem vagyok fanboy (x1 mellé tervezek ps4-et is venni)
A marketing elbaltázott ez tény de ahogy írtad is a monopol helyzet nem fog nekünk tetszeni
Én mindenesetre bízom a Mikiben és lesznek itt még jó csaták csak mindezt fröcsögés nélkül kellene és lenne itt bodottáXbox Gamertag: D3xter27HUN
-
-
Madwe
nagyúr
válasz Zjunior #12479 üzenetére
Ezt egy szóval se mondtam! és nem is hiszem hogy jobb lenne, ha már egy szint már az is nagy szó szvsz...
(#12481) Def26 szerencsére azt ingyen megkapjuk majd kiherélve uh könnyú lesz dönteni
(#12484) Zjunior na nekem meg az a halálom, pl. bf4nek is milyen jót tett hogy pénzügyi okok miatt kiadták akkor, a helyett hogy vártak volna vele addig amíg kész van - szvsz még most sincs kész...
[ Szerkesztve ]
-
Kezzu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem. Ha vettem egy gamét használtan,amihez volt plusz letöltőkód, de az már egyszer felhasználták, akkor az bukta?vagy valahogy meg lehet oldani hogy működjön?
Köszi
-
Kezzu
csendes tag
Meglepődtél? pedig fel lehet tenni ilyen kérdéseket is.....Azért kérdeztem, mert nem tudom, hogyan működik az xbox világában a letöltéses rendszer, régen úgy volt hogy nem lehet még diskes játékot sem eladni, most mégis. Szóval kérdésem lehet, hogy sokaknak egyértelmű, akik már rég óta xboxoznak, vagy játszanak. Kedvesen kérdeztem, ha nem tetszik ne válaszolj!!!
[ Szerkesztve ]
-
vicces
addikt
konkrétan hogy működik ez az xbox gold előfizu?
megveszem és pl hány nemezethez tartozó accountot tudok csinálni hozzá?
csak egyet vagy többet is? és ha vásárolok játékot akkor hogy tudom kifizetni?
ha jól olvasom az amerikai account éri meg a legjobban, mert ott nem cenzúrázottak a játékokpl engem az új wolfenstein nagyon érdekel, de állitólag a németországi verzióban nincs vér és horogkereszt.
naná, hogy a teljes verziót szeretném magamnak ezt szerintetek hogy csináljam?[ Szerkesztve ]
:)
-
pzstm
titán
Nagyon szimpatikus
With nine exclusive titles, and exclusive content for many more games, we believe Xbox One will be the best place to play this holiday. (tudom ebből az egyik a Fable beta)
-
19Vico81
tag
tegnap egyedul a Brazil now appot talaltam a vbvel kapcsolatban.
Ezen lehet nezni eloben a meccseket vagy csak erdemenyeket kozol meg statokat ?Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
19Vico81
tag
Van itt valaki aki reszt vett vagy resz vesz FRH online versenyeken ?
Beprobalkoznek valamilyekre de elso olvasatra kicsit bonyolultnak tunik es nem akarok abszolut lama lenni es kozutalat targya lenni elsore )Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
nagyúr
válasz 19Vico81 #12495 üzenetére
Én például szoktam menni, bár mostanában sokkal ritkábban, mert hétvégenként ritkán vagyok itthon..
Nevezz bátran, nincs mitől tartanod! Nem csak profik versenyeznek, és egyébként is mindenki volt kezdő.. Legrosszabb esetben eleinte a mezőny hátsó harmadában fogsz versenyezni, de ott sem leszel egyedül. A fórumon érdemes rákérdezni, ha vmi nem érthető, de erre lesz lehetőséged közvetlen a verseny előtt is a lobbiban.[ Szerkesztve ]
-
zeus90
aktív tag
válasz vicces #12489 üzenetére
Egy accountra veszed meg a Live-ot. Teljes áron nem éri meg megvenni, általában 40 dollár körül mindig lehet találni 1 éves előfizut. (esetleg 12+1, 12+2 hónap)
Az accountod lokalizációját tudod állítgatni, nem kell minden országhoz külön csinálni. Amerikai store-ban bankkártyával (mastercard, visa) tudsz fizetni, ami mellé kell egy "kamu" cím, lehetőleg olyan államból, ahol nincsen ÁFA költség még a store-ban látott ár mellé. (Florida, Alaszka, Oregon ha jól emlékszem) Talán még a paypal-t is hozzá lehet adni, de erre már nem emlékszem pontosan.
Ha esetleg lemezes játékot akarsz és nem digitálisat, akkor pedig érdemes külföldön is szétnézni. Angliából ingyen postával, néha egész jó akciókkal. Esetleg ha nem annyira sürgős, akkor Kanadából, bár itt van szállítási költség de még így is sokszor olcsóbb az akciókkal együtt, viszont 3 hetet nyugodtan lehet számolni szállításnak.
Bár én már ebay-ről is vettem több használt játékot, EU-n belül 1 hét alatt meg is szoktak érkezni[ Szerkesztve ]
-
19Vico81
tag
válasz bulikavagyok #12497 üzenetére
igen téged most láttalak kommentelni a FRH GT CUP Quick Race alatt, hogy sajnosz nem indulsz.
átrágom maga a szabályokon és a feltételeken, ha valami nem tiszta akkor pm mehet majd neked ?Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest