- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Irány a Store és tessék letölteni az első Free játékot. Nem árulom el melyik az, de kaptok egy kis videót
Kedvcsináló az első One-os ingyenes játékhoz
Lehet valamit elnéztek vagy direkt van így, de úgy fest mindkettő ingyenes állítólag (nem tudom checkolni mert anno megvettem )
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz legiaap #12107 üzenetére
Halo a másik e havi ingyenes és az is már elérhető egyszerre.
Powerstar golf az trial, vagy mondhatni Killer Instinct-hez hasonlóan úgymond F2P, de Killer Instinct kezdetektől az
Powerstar Golf meg vagy 2 hete
-
veterán
Ez érdekes, a fő profillal amivel vettem goldot, azt jelzi, hogy nem vagyok gold.
Azzal a profillal lett ingyenes, amivel vettem.
Amit nem is használok...Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
pzstm
titán
Mától lehet checkolni a System update menüpontot, hamarosan megkezdődik a rollout a júniusi updatenek
-
pzstm
titán
válasz legiaap #12111 üzenetére
Killer instinct és Powerstar golf tényleg csak kipróbálás. MAx viszont minimum 4-5 óra játékidőt adhat, sőt bizonyos fejtörőkre ha nem érzel rá simán többet is
-
legiaap
félisten
Na nekem nem bétásnak is felment az update a consol-ra és a controller-re is.
Amúgy van valahol changelog erről?A killer instinct-et és azt a golfosat honnan tudod, hogy triál? Nem láttam a leírásukban vagy csak elkerülte a figyelmem?
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
-
Petya2900XT
aktív tag
Kérdeztem Ps topikba is már,de a fejemet akarták legyakni érte..szóval valaki leszedte a UFC demót?...milyen véleménnyel vagytok róla?..fontos lenne,számomra ez system seller game
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
a.sebi
őstag
válasz Petya2900XT #12126 üzenetére
Leszedtem! Semmivel nem jobb mint 360 on volt ez előző! A mozgás. Teljesen szar!
A grafika is gyenge!
Szerintem fos!
De egy ilyen gamenél nekem annyirra nem számít, haverokkal sörözés közben úgysem látok jól! -
Madwe
nagyúr
Attól az egy hibbanttól még ne menekülj (itt is jelen van, uh itt se vagyunk biztonságban) csupán senki nem próbálta még nálunk, ezért se jött válasz az övén kívül. Node hátha van x1es tapasztalat!
-
zeus90
aktív tag
Én ki akartam, de elfelejtettem Viszont ha tudsz angolul, akkor ez lehet segít.
-
addikt
Én kipróbáltam, nem vagyok tőle elájulva, biztos megveszem de majd később, 18K-t nem ér, a grafika nem olyan amire számítottam, a mozgás is érdekes. Ettől függetlenül el lehet vele bohóckodni. A hardverapró első számú trolljával meg nem foglalkozz.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Madwe
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz legiaap #12133 üzenetére
passz....kicsi rá az esély...ahogy rádugod, egyből formattal kezd, magának kialakítja a megfelelő dolgokat (persze feldob egy kérdést, hogy formatálni fog, akarod-e)
-
pzstm
titán
Remélem egybe lehet megvenni az összeset és nem 4x 17.990 HUF lesz
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez van ha az ember túlságosan is örülne valaminek.
Fan cucc.
(#12141) pzstm
Fentebb linkeltem XBox Mexico twitterét. Halo 2-ről beszélnek, az tuti hogy jön E3-on.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
JamesHun
addikt
akinek nincs konzolja annak nincs lehetőség a "beszerzésre" ha jól láttam
legalábbis webes felületre beléptem, de csak a 360-ra hozza a játékot :S
Pedig a 2. játék érdekelne ami jön, meg igazából mindegyik jöhetett volna. Van még 2 hónapra goldom, lehetett volna pár kezdő játékomSeriesX: JamesSHun
-
pzstm
titán
válasz JamesHun #12149 üzenetére
az ciki lesz szerintem...mert gondolom az USA linket nem is látod....gyorsan tessék migrálni, aztán majd ha nagyon akarod szeptemberben visszamigrálsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs