- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Alap elképzelésem:
-kellene egy Xbox One S
-kellene garancia is
-kellene néhány játék is, pl: Forza Horizon 2-3, Forza Motorsport 6-7, Mortal Kombat X-XLNézegettem a hardveraprót, de ami garanciás One S, az nem túl olcsó, és ha még játékot is veszek hozzá, akkor ugye elég magas árszintre tud ugrani a dolog. De pl. az Alza-nál most a One S 500GB + Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC 69.900Ft.
Szerintetek mire érdemesebb rámenni? Nekem ez a bolti, zsír új dolog ennyi pénzért elég kecsegtető. Van esetleg olyan hely, ahol ezt olcsóbban megkaphatom? Edigital-nál azt hittem, hogy lesz valami hasonló, de sajnos 90k a legolcsóbb kivitel, a Media-ban meg csak Minecraftos szett volt ennyiért, az is elfogyott...Btw. 4K-s TV-m van, de a One X még túl drága.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
h1mpi
félisten
Ha megvettem a 3 hónap Gold tagságot, akkor azt bármeddig regisztrálhatom vagy van határideje?
Fully electric lifestyle!
-
-
mike1334
veterán
válasz debcamp #119606 üzenetére
Köszi! Közben szólt az asszony, hogy idén hamarabb jár a Jézuska, megtámogatja az új hobbymat...így lehet a Division upgradelem egy GTA Vre
vzsryl
Szívesen. Én ugyanezt vettem zsír újban itt hardveraprón másfél hónapja 74e-ért és sztem már az jó vétel volt. Esetleg még tescoba érdemes elnézni, ott szoktak lenni sunyi akciók...pár hete 60e volt egy ilyen konzol Minecrafttal vagy Tomb raiderrel[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MunezXBK
nagyúr
Urak.
Hozzáadnám a profilomhoz a fizetési módot, de nem engedi. Azt írja már hozzá van adva, error 25055.
Ilyenkor mit kell tenni
-
twi452
senior tag
válasz nrbi001 #119595 üzenetére
Nálam
AC origins (maradt a Forza 7ből legutóbb sgd úgyhogy pont elég lett a 2 db 20 dolláros így most 8ezer ft-os beruházással már nem hagyhattam ott )Witcher 3 goty ( múltkor lemaradtam az olcsó digitálisról most ez is potlásra került)
Még egy fallout 4 teljesre be kéne ruházni és a jövő évi szabadidőm is ki lesz töltve ezekkel
-
vzsryl
nagyúr
Köszönöm srácok, megrendeltem.
Első konzolom lesz az Atari 2600 óta.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Stauffenberg
nagyúr
Elszomorít ez a Black Friday, meg a korábbi DwG akciók, amikben voltak leárazott Forzák. Jó ideje a Microsoft nem adja akciósan a Forza Horizon 2-t... sokáig lemezesen játszottam vele, de vissza kellett adnom. Most behúznám digitálisan, de még az alapjáték is 13k... ezzel szemben a Forza Horizon 3 alapjáték akciósan 8700 Ft.
Eközben meg már többen ingyen osztogatják el a Facebookos Xbox One csoportban a Forza Horizon 2 letöltőkódokat (mindig megelőzött valaki).
Nevetséges. Hónapok óta várok egy FH2 akcióra, de semmi.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz parandroid #119614 üzenetére
Mindegy, paypal se a haverom.
Ez a postbankos cucc semmire se jó.
-
kazuma921
aktív tag
Van aki már próbálta az ajándékozást? Külföldivel esetleg?
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
r.levente75
addikt
válasz Stauffenberg #119615 üzenetére
Ez nem rossz meglátás én is régóta várom.
-
Csapoati
nagyúr
Júniusban 60%-kal, januárban meg 50%-kal volt leárazva. Szerintem karácsonykor megint akciós lesz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
debcamp
aktív tag
válasz twi452 #119611 üzenetére
Fallout4
A lemezesen nekem is megvan, de ezen a GOTY- én is nagyon elgondolkodtam, jobban megéri mint ha a lemezhez venném csak a season pass-t.. Jövő évi móka.. na igen.. eddig 263 órám van benne.. és még én sem tudok mindent.. van tennivaló nekem nagyon tetszik, a hangulat, a sztori stb.. -
nagyúr
-
Neck
veterán
Expertek!
Ez mennyire jó deal?One S 1TB + AC: O + SW: BF2 + TC: R6 €280
FHD TV-m van, szóval a 4k nem fontos.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
sugarforce
addikt
június körül le vt értékelve, akkor valami 10 years ann. versiont vettem meg 10 körül
-
RobexX10
aktív tag
cdkeyplus-ról átlagosan mennyi idő alatt küldik a kódot? 2 órája vettem.
-
Akelaus
senior tag
Én itt vettem az aprón, 2500Ft-ért 2 hónapja. Amennyit kér érte az ms, annyiért meg nem venném.
Nekem sem sikerült nagy akciót csinálni, egyedül a dupla Wolfenstein amin gondolkozok, illetve még a Little nightmares, bár érzem az akciós lesz karácsonykor is. Ami most benne van azokat megvettem a heti akcióban, és kb. ezen az áron.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz vzsryl #119602 üzenetére
Ugyan ebben vagyok. A ONE S 500 gigát meg lehet kapni 67 környékén már.
Kérdés egy-egy kanapé gamingre, az én esetemben az heti 1-2 alkalom , elég e 500GB. Ahogy utána néztem durván 80+ gigát vesz le a rendszer?! Többi FREE?!Lényeg a lényeg a MM jól elcseszte a péntekemet. Rendben ők határozzák meg, de leakcióznak One S-ből 500GB verzósat, abból is a Minecraft edition-t, miközben az X bőven kint van, és a lényeg a korábbi szériák készletének mielőbbi kiszórása lenne ilyenkor.
Gratulálok
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Most akcios a Far Cry 4 és a Primal is.Melyiket ajánljátok?Utoljára a 2 vel játszottam.Igazábol Witcher és Tomb Raider hez hasonlo játékokat keresek,amivel több orát el lehet lenni.Köszi!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
törölt tag
válasz HartgeH3-2.8 #119631 üzenetére
" mielőbbi kiszórása lenne ilyenkor."
Az S és az X teljesen más célközönséget céloz meg. Semmi értelme nincs kiszórni olcsón az S-es készletet, mert ettől nem vesznek többen X-et.
(#119632) Steelheart2 - Far Cry 3 1200 Ft és isten
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
GTA IV nagyon gáz Xbox One-on? Elég baráti ára van annak is...
-
Alexios
veterán
Mivel az X nem az S leváltása, így nem is fogják ez utóbbit kiszórni
-
HKorn
veterán
válasz mike1334 #119600 üzenetére
Craft része nem pepecselős, inkább a gearelődés része, de az is majd csak lvl 30 után, addigra érted majd meg, hogy melyik tulajdonsága a geareknek mire is jó, illetve hogy kell logikusan összerakni a játékstílusodhoz leginkább passzoló build-et.
Ezek nélkül is abszolút élvezhető játék, kiváló gunplay-el, nálam mai napig Nr.1, pedig azóta már játszottam más, újabb AAA játékokkal is.
TR is nagyon jó, de az egy lineáris kalandjáték, végigmész a sztorin és kész, Division-ben 10x annyi tartalom van.
Run&Ride
-
veterán
válasz Steelheart2 #119632 üzenetére
Szerintem a Primal jobb, persze ha jobban szereted az őskori stílust😁
-
HartgeH3-2.8
addikt
Rendben elfogadom
..de leakcióznak mindösszesen egy azaz egy db minecraft verziós ONE S-t a komplett MM-ban.
Annak a célközönsége 8-12 éves gyerekek.Enjoy
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #119639 üzenetére
Miért nem veszel kintről? Olyan akciók vannak, besírnál.
-
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #119639 üzenetére
Nem csak az MM van a világon, nézz körbe nagyon sok helyen vannak most akciók!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Gondolkozom rajta, de amazon esetében nem bízom az MPL szállítási módszereiben. Van ismerős aki ott dolgozik, az enyémre vigyáztak amikor rendeltem, de egy ilyen gép esetében nem merem bejátszani. Na meg ha megvan rá a pénzem, nem akarok várni ameddig ideér, el szeretnék menni érte instant.
Azért nézelődök még persze, hátha
-
mike1334
veterán
válasz HKorn #119636 üzenetére
Köszi!
A lineáris játékkal nincs bajom, sokan (köztük én is) jobban szeretik, mert ott "dúsabb" a sztori. Az open worldnek is megvannak az előnyei, de ott könnyen repetitívvé válhat a játék (menj el ide, szabadítsd ki, lődd le, mássz fel, stb.) Cserébe hatalmas világ, szabadság érzet, szép tájak...ezért vonz a Skyrim is ~6e forintért...hajh nem egyszerűHartgeH3-2.8
Az Alza ajánlat, amit írtak korábban? Az is baráti.[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
A microsoft oldalán nem tudok singapore gift cardot vásárolni valamiért nem engedi Később próba. 100 Dollárt akartam. Van más megbízható oldal esetleg?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Corpuscle
őstag
"elég e 500GB. Ahogy utána néztem durván 80+ gigát vesz le a rendszer?! Többi FREE?! "
~360GB amit használhatsz. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz mike1334 #119645 üzenetére
Mondjuk a TR szerencsére pont a jófajta lineáris játékok táborát gyarapítja, amikor van egy viszonylag nagy pálya, amit bejárkálhatsz (leszámítva, hogy bizonyos pályarészek nem nyílnak meg bizonyos dolgok elvégzése nélkül), nem csak egy csőben kell menni előre.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
törölt tag
Sziasztok!
A jelenlegi xbox one konzolom tartalmát (játékmentésekkel) át tudom valahogy másolni az XOX -re? Vagy csak belépek az új konzolon a fiókommal és letöltöm a játékokat? De gondolom így elvész az összes mentés!? A BF 1 rangom multiban stb elég fontos lenne...
Régebben olvastam vhol erről a home -olásról vagy mi!? A régi boxom tesómnak szeretném adni, azt már megtaláltam hogy lehet gyári állapotra visszaállítani, de azt meg tudnánk csinálni hogy az ő fiókjával is bejelenkeznék az új boxomon és arra beállítom a home -ot és ő a régi gépen (belépve a saját fiókjával) tud játszani az én digitális játékaimmal is??
Kicsit kavarom a dolgokat biztos, de van ilyen nem?
-
DaveHutt
őstag
válasz akooos #119570 üzenetére
És az a 30 ember szépen ki is adta a személyes adatait. Inkább nem, mondom ennyit nem ér 2 ezer forint nyereség.
Inkább veszek itthoni Store-ban 6 ezerért Doomot, aztán majd leesik a Wolfenstein ára jövőre erre a szintre. Redditet olvasva tavaly ilyenkor új játékok közül egyedül a Titanfall 2 kapott ekkora akciót. Látjuk is hol tart most az ára.
Robbertto: létezik network transfer. Mindkét gépet rácsatlakoztatod a saját hálózatodra, majd átpakolják egyikről a másikra az adatokat.
Bővebben: https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/getting-started/preparing-game-collection-for-xbox-one-x
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest