Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PappZ75

    tag

    Sziasztok!

    A régi Xbox360-om leváltására készülök.
    Ma inkább a kisfiam használja.

    Ha jól tudom a tényleg 4K-s XBOX ONE-X októberben jelenik meg, ma 165e Ft környékén lehet legtöbb helyen előrendelni a 1 TB-s változatot. Az S-es 1TB ma kb pont a feléért kapható.
    Az ár különbség tetemes.

    Mielőtt döntök a vásárlásról, lenne pár kérdésem.
    1. Mikor lesz valóban következő generációs XBOX? (Tényleg 2018 karácsony?)
    2. Azt tudom hogy az X lefelé kompatibilis és felskálázza 4K-ra a régebbi ONE játékokat is (ha jól tudom), de leszenk játékok ami esetleg csak az X-el lesznek kompatibilisek?
    3. Az X változatnál esetleg terveznek hosszabb életciklust az erősebb hardver miatt esetleg majdani új konzollal párhuzamosan? 360 azért szinte azonnal behalt, ahogy kijött a ONE, itt esetleg az erős hardver különbség miatt van az X-es széria kinyújtott támogatására esély?
    4. Leginkább ha jól tudom az újj játékoknál is csak a felbontás a különbség az X és az S-es között, vagy esetleg textura minőségben és másban is lesz a két konzol között különbség?

    Most még pár technikai kérdésem van:
    5. Ha letőltő kódosan veszem meg a játékot, akkor az tud esetleg külső USB-s HDD-re, vagy még inkább vele közös vezetékes hálózaton levő NAS-ra települni a játék, vagy csak szigorúan belső HDD-re?
    6. Mi a helyzet a letőltő kódos játékokkal, kell hozzá mindig, mindenképpen folyamatosan a LIVE előfizetés, azaz, ha nem fizetem tovább akkor nem fognak futni a letőltő kódos játékok?
    7. Van pár netes oldal (pl allkeyshop) ahol több online bolt pl amazon, online-gold, CD-keys, által kinált letőltő kódokat forgalmaznak tovább még kedvezőbb áron. Tehát az itt megvásárolt letőltő kódok által telepíthetőek a játékok ONE-ra és teljes funkcionalitásában használhatóak lesznek? (Kényelem miatt nekem mindenképp letőltő kódosok lesznak a favoritok)
    8. Hely hiány esetén, ha törlök egy letőltő kódos játékot, akkor azok újra telepíthetőek lesznek újboli megvásárlás nélkül? Az addig a különböző profilok alatt elért eredmények játékállások is törlődnek?

    Válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák