Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Dreampage blogon is ki van rakva a Bc akciós lista és van ott egy érdekes írásrészlet.

    "Azt viszont hozzá kell tenni ehhez az akcióhoz, hogy Xbox 360 játékot sajnos továbbra is csak azok tudnak Xbox One-ra letölteni, akiknek van bankkártya rendelve a profiljukhoz (hogy miért, és hogy valaha feloldják-e ezt a követelményt, arról semmit nem lehet tudni). Fizetni persze feltöltött egyenleggel is lehet, az akciókat Gold előfizetés nélkül is igénybe lehet venni.

    Ha valamelyik címre kattintva a megjelenő oldalon hibaüzenet fogad, akkor az a játék a magyar Piactéren nem érhető el (bár ezeket igyekeztem kiszűrni a listából)."

    Nekem konkrétan olyan címek kellenének amik nincsenek hazai Storeban. Azt tudom hogy a hazai kártyák nem csatolhatóak pl. Uk acc mellé, viszont van Revolutos MasterCard kártyám. Szerintetek az működhet hogy a fő vagy a másodlagos profilomhoz hozzárendelem ezt a kártyát s a profilra meg töltök fel pl Amazonról vagy Play-Asia oldalról vett Uk GiftCardot?

    Természetesen ha a kérdés itteni viszonylatban tabutéma akkor törölheti az admin.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák