Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Én is kipróbáltam és igen nagyon kedvemre való autós játék ez - még ha úgy is érződik, hogy a végét összecsapták. Remélem lesz belőle 2. rész vagy valami hasonló Bugbear-es reinkarnáció (pl. Rally Trophyra hajazó klasszikus), amiben javítják az előd hibáit és esetleg egy Trackmania-szerű rangrendszert is hozzácsapnak, hogy legyen tétje a multinak (plusz gondolom veteránautókat licencelni is olcsóbb volna). Érdekes mód a sima versenyeket jobban élveztem, mint a roncsderbit - az ovál, a hosszú murvás és rallycross pályák illenek igazán a töréshez - hiszen annak sincs kisebb tétje, hogy 140-nél a fák és betonkoszorúk között kell keresztbe menni, mint annak, hogy a pici 8-asokon csapatja az ember. A 24 autó a kis pályákon néha még kellemetlenül túlzsúfoltnak is hat és talán a videokártyát is mintha jobban igénybe vette volna. Persze kell az a kis izgalom, hogy egy kereszteződésben oldalba találják-e az embert, de a legextrémebb pályán 9 körig egyedül poroszkáltam, mert a 3. kör végére az összes gépi ellenfél kiejtette egymást. Illetve ha megvettem a leghasznosabb fejlesztéseket az autóra és a kategóriahatárig húztam a teljesítményt, akkor már az Expert fokozat sem jelentett különösebb kihívást.
Mindenesetre vicces a Wreckfest után visszanézni azokra a "matchbox-szimulátorokra", amiben akkor sem esik baja a fényezésnek, ha 200 km/h fölött csapódunk a falnak
Szerintem nem is kérdés, hogy a Wreckfest jár a jó úton a jövő autós játékát illetően, s nem a Need For Speed stílusú sínautózás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- PLC programozás
- Yettel topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Energiaital topic
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Cudy routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem nem is kérdés, hogy a Wreckfest jár a jó úton a jövő autós játékát illetően, s nem a Need For Speed stílusú sínautózás.