Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
aclandiae #47302 üzenetére
A warlockot (is) rommá nerfelték alacsony szinten, hatalmas fór neki a sok különböző pet, amik ráadásul remekül használhatók is, és viszonylag hamar megkapja a meteoresőt. Én még a régi rendszerben indítottam egyet, nem is szerettem, aztán pár hónapja megint kipróbáltam, ég és föld a különbség, jelentősen leegyszerűsödött. Hasonló tapasztalatom van a rugóval is, bár az nekem még mindig nem jön be igazán. Az összes többi meg amúgy sem volt túlbonyolítva. Talán még mindig a druida a legösszetettebb dps-osztály, feralként mindenképp, a lézerbaglyot nem néztem már a cata eleje óta. Mage, warrior, hunter mind-mind hülyebiztos szinten hozza a magas dps-t. Sámánnal inkább healelni szoktam, bár dps-nek sem utolsó, paladinnal meg általában tankolok.
p
-
Fandango
veterán
válasz
aclandiae #47302 üzenetére
kb 60as szintig szerintem siman elviselheto a skillek mennyisege (classtol fuggetlenul), ezutan meg mar ismernie kell annyira a jatekot, hogy az egyre tobb skill ne jelentsen problemat. Ha megis akkor megette a fene az egeszet.
Ha meg meglenne a regi talentrendszer, az sokkal inkabb kihatna a jatekelmenyre es a teljesitmenyre mint a mostani, attol jobban kellene tartania egy kezdo jatekosnak mint a jelenlegi rendszertol.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest