Hirdetés

Aktív témák

• bozont

veterán

Mondjuk most egyetértek MCGaiwerrel, ez az összesített eff érték kb semmit nem mond. És nagyon sok mindentől függ, pl ki mennyit játszik random meccsen, meg platoonban. A tankonkénti eff viszont már többet elárulhat. Vegyünk pl engem, nemrég, mikor még stock felszereléssel játszottam az új tankjaimmal (Vk3601, T-34-85, IS4, francia tankok a B1 és AMx12t-ig bezárólag, M4A3E8, stb) 950 körül volt az eff érték, most hogy már közel elit mindegyik, 1147-re módosult.
    És ha megnézitek külön azokat a tankokat, amikkel jobban szeretek játszani és már sokat mentem velük (IS, IS3, IS4, KV), akkor máris más képet fest a dolog. Mondjuk az IS4 még nem teljes, még mindig a BL9 van rajta, és a KV visszaesett a rossz MM tier besorolás miatt. Na meg olyan magányos farkas módon egyedül játszom random meccseket, még nem nagyon platoonoztam, amivel talán kicsit jobbak lennének a statjaim.

mod.: És azt ki felejtettem, hogy amíg eljutottam a fentebb említette tankokig, néha elég rögös úton kellett haladni, ami megint csak visszahúzza ezt a sokat emlegetett eff értéket.

Aktív témák