Hirdetés
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magany
tag
válasz
fsb1000 #3336 üzenetére
En el ismerem vannak problemaim a szamitogepezessel es az nem tartozik ide,vagyis valahol igen mert nemetem mit irst te vagy mas.Aszamitogepes nyelv, de azt sem tehetem hogy mindig rohanok a haveromhoz hogy ugyanmar csinald ezt meg nekem.Mindenkinek vannak problemai rajtam kivul is.Ezt is igyekezni fogok megoldani!Az meg hogy nem ajanlotam fel hogy hivjal meg te, oka annyi nem tudom hogyan mennek a jatekban a dogok.Talalo a jelzo, lelkes ujonc....es en biztos nem fogok itt dicsekedni az erdmenyeimel es a nagy arc sem en leszek.En mindig a tudasomhos-erdmenyemhez kepest fogok ide irni dolgokat.Es azzal maximalisan egyetertek hogy nincsen csapat munka, sokszor mindenki megyen amerre lat, sokszor hiaba kerek segitseget,sokszor hiaha hivok valakit jojon utannam meg sem mozdul all ot mint egy faszent!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest