- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OhAi27
tag
a codestyling localization ilyen hibauzenetet dobott:
Error: The actual loaded translation content does not match the textdomain: callback-request
Expect, that any text you translate will not occure as long as the textdomain is mismatching!
This is a coding issue at the source files you try to translate, please contact the original Author and explain this mismatch. -
OhAi27
tag
koszi! sokat segitettel!
most a kapcsolat menu reszbe beepitettem egy callback plugint. Melyik fajlban tudom atirni a mezoket magyarra? (en sehol nem talalom egyelore...
)
http://joeybdesign.co.uk/callback-request-wp-plugin/
errol a pluginrol lenne szo.
Tovabba ha pl a bemutatkozunk menure kattintunk akkor a menu nevenel megjelenik egy kek szinu teglalap. Ennek a szinet esetleg tudom valahol valtoztatni? Ha igen, hol?
elore is koszi a valaszokat!
-
OhAi27
tag
hello!
felmerult meg nehany kerdes. Tehat adott ez a weboldal: http://work.correctgroup.hu/
Elso korben az lenne a kerdes, hogy miert nem jelenik meg a menu melletti 'contacts'-nal a ket kis ikon? Ha rakattintotok egy masik menupontra akkor ott megjelenik, csak a homepage-n nem. Mi lehet az oka?
Masodik kerdes: a fenti logo resznel szeretnek egy kicsit tobb helyet nyerni. Hogy tudom megnovelni a meretet a kepnek?
Harmadik kerdes: a social media ikonokra kattintvan (jobb felso sarok) ugyanabban az ablakban nyilnak meg a dolgok. Nem szeretnem, hogy a latogatok elnavigaljanak, hogy tudom megoldani, hogy egy uj ablakban nyiljanak meg?
Negyedik kerdes: Kapcsolat menupont alatt van egy contact form. Szeretnem magyarositani az egeszet, azonban a wp-adminban ezt nincs lehetosegem atirni. Hol tudom atirni?
Elore is koszi a valaszokat!
-
OhAi27
tag
The DJ dobtam neked egy privatot majd nezd meg legyszi!
-
OhAi27
tag
hello!
medicaldoctor theme-t hasznalok epp, viszont az a problemam vele, hogy az Ő betűket maskepp jeleniti meg olyan szitukban ahol nem 'sima' bejegyzes van. Tehat pl. slideren stb.
Ime egy kep rola:
mi lehet a baj? mit kellene atallaitanom es mire?
elore is koszi a valaszokat!
-
OhAi27
tag
van itt esetleg vmi wordpress szaki?
-
OhAi27
tag
hello,
probalok addolni egy-ket uj plussz menupontot a mar meglevo oldalamhoz. Letrehozom az oldalt, meg is jelenik az admin feluleten a menuk kozott, be is tudom tenni de mikor elmentem akkor egesz egyszeruen eltunik es nincs sehol. Az admin felulet kiirja, hogy frisstive a dolog de nem latszodik sehol. Mi lehet a problema? Streamline theme-t hasznalok egyebkent ha ez szamit valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest