-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Természetesen bekapcsoltam és semmi (nyilván nem ismerjük egymást, de kb. 3 évtizede foglalkozom számtekkel (szoftver/hardver), szóval pontosan értettem mit írtál)
Pont erről írnak itt.Kiderítettem mi a gond: Inkompatibilitás.
A Wordpress 5.8.x változatai nem kompatibilisek a PHP 8.1-el, csak a WP 5.9, ami mikor jött ki? Tegnap(Az első hozzászólásom pillanatában (22.01.23) még nem létezett)
Most leszedtem a legújabb XAMPP 8.1.2 x64-t ill. a WP 5.9-t és tökéletes minden, most simán, mindenféle állítgatás nélkül feltelepült.
Köszönöm a segítőszándékot, de ez nem tudtuk volna megoldani, nem rajtunk múlt.
-
Direkt újra felraktam a XAMPP-t, mert úgy rémlett, hogy nem is hozta létre a debug.log-t...
És valóban, nyoma sincs...
(A legújabb WP-ben wp-config-sample.php fájl van, nem a "sima" wp-config.php)
Próbáltam, más mappába létrehozatni, de semmidefine( 'WP_DEBUG_LOG', '/tmp/wp-errors.log' );
De mint írtam, annyira nem érdekel, mert WAMP-al meg nincs gondja.
-
Kösz, elteszem az ötletet a jövőre. A PHP szerverekre háklis a WP telepítője
XAMPP x64 esetén -> súlyos hiba
XAMPP x86 esetén -> csont nélkül felmegy
WAMP x64 esetén -> csont nélkül felmegy
MAMP x64 esetén -> végtelen ciklusba keveredik, kéri, hogy a wp-config-sample-ba írjam bele a DB adatokat, megteszem, akkor neki az mégsem jó, nevezzem át wp-congig-ra, megteszem, akkor meg valami "elbaxott" hiba, nevezzem vissza wp-config-sample-ra és töröljem a wp-config-t... Utána meg kezdődik elöről...
EasyPHP esetén -> csont nélkül felmegy, csak hiába állítom az elején Magyar nyelvre, akkor is Angolul telepíti...Szóval maradt a WAMP, azzal minden oké.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #7755 üzenetére
Tárgytalan.
-
Hali!
Telepítéskor, az adatbázis adatok megadásakor ez a hiba fogad.
Google keresésben szereplő javaslatokat többet is próbáltam sikertelenül.WP legújabb, XAMPP legújabb, Joomla és Drupal gond nélkül települ...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest