-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
bpmcwap #8567 üzenetére
Szia!
Egy ilyet anno én is akartam csinálni, de végiggondoltam, hogy ez tartalomduplikálás lenne a keresők szemében, tehát visszavetné mindkét oldalt. Ha meg akarod csinálni mégis, akkor egyedi fejlesztés kell hozzá. Nem annyira bonyolult, meg lehet csinálni, akár egy Chronoforms segítségével is meg lehet jeleníteni az ottani bejegyzéseket. A lényeg, hogy SQL lekérdezést kell csinálni. Mivel (remélem) más az adatbázis elérése (felhasználó név és jelszó), más az adatbázis is, csak a szerver ugyanaz, így az adott WP nem fogja önmagától lekérdezni a másikat.
Eddigi tapasztalataim alapján. De, ha valaki tud ennél jobbat, akkor legalább én is tanulok valami újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest