-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Szia!
Sajnos én is ezzel a menüstruktúra problémával küzdök. Ennél az oldalnál van az osztályaink menüpont. Eddig ez egy db oldal volt ugye, most kérték, hogy legyenek osztályonként infók, ezért csináltam 8 db oldalt és beraktam almenübe. Működik is, de azt szeretném, hogy a főmenüben lévő menüpont ne működjön, csak előjöjjenek az almenü pontok. Elolvastam amit írtál megoldást, de nekem nem működik ez a # dolog. Vagy ez lesz a menüpont "neve" ha a megjelenés - menü részben írom át (navigációs cimke), ha az oldalnál a közvetlen hivatkozás résznél meg csak a végét tudom átírni.Mit rontok el?
Szerk: Közben rájöttem. Az eredeti menüpont nem oldal kell hogy legyen, hanem egyedi hivatkozás. Elnézést a lámaságért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Óriáskészülék, kis akksival
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest