Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Powerbank topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
?
-
zetecR
addikt
Nem akartam új topicot, szerintem nekem is jó ez a cím.
Egy ismerősöm problémája a következő:
Adott egy 80 oldalas, A5 méretű word dokumentum.
Úgy kellene kinyomtatni, hogy az A4-es lapokon az A5 doksi páratlan oldalai 2x legyenek egymás mellett, majd megfordítva (vagy duplex egységgel) a hátoldalára a páros oldalak kerüljenek.
Tehát ilyen oldalakat nyomna egymás után: 1-1, 3-3, 5-5, stb
Az így kapott A4 lapokat csak ketté kellene csapni, és mindenféle rendezgetés nélkül készen lenne a 80 oldalas füzet.
Ez Corelben pofon egyszerű, de wordhöz kuka vagyok, csak ezért pedig em akar az emberke Corelt beszerezni. -
annam31
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásárolt Canon S200-as nyomtatóm 5000-es hibakóddal 1 és fél lap után leáll, ha több oldalas nyomtatást küldök rá.
Nem tudjátok mit tegyek vele?
Annamari -
Iceclon
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm az infókat!!!
Amint kész vagyok az érettségivel csak sima nyomtatásra fogom használni a nyomtatómat -
Gee-Bee
tag
Alapvetően két gond van,
egyrészt a timing: van egy max papírhossz (idő) amennyin belül a Top of page szenzornak meg kell húznia, hogy nem akadt-e el a papír és ez nem végtelen
másrészt nem pontosan ugyanúgy forognak a görgők, így a hosszú lapok (még a 30 cm felettiek is) nagyon megstrapálják a nyomtatóművet -
Iceclon
csendes tag
THX Gee-Bee! A P.P. tényleg tud folyamatos nyomtatást, ki is próbálom amint hazaértem
Csak azt nem értem miért menne tönkre a nyomtató attól ha folyamatosan 'ír'?
Végülis szerintem annyiban tér el ez a normális nyomtatástól, hogy a papír tekerők nem állnak meg szünetelni, bár látván a lézernyomtató sebességét, amúgy se pihen a gép
A garancia jegyet azért mindig biztos helyre rakom
[Szerkesztve] -
Gee-Bee
tag
Előre készülj rá, hogy a nyomtató nem fog kb 40 cm-nél hosszabb papírra nyomtatni. Ha igen, akkor se sokáig (ne dobd ki a garlapot...)
Egyébként a nagyméretre a tippem Powerpoint. ha az office-nál akarsz maradni. Át tudod rakni objektumként a word részeket, és 1 m 42 cm-ig lehet húzni, az talán elég lesz. -
Iceclon
csendes tag
Hi all!
Nahh végre megjött ez a nyamvadék... kiderült, hogy a boltba kihuzták valamiért a rendelésem, ha nem csörgök rájuk akkor az életbe nem jön meg...
Szóval ez a samsung nyomtató nagyon kis aranyos, gyors... jó minőségű, a lap adagoló felett pedig van lehetőség mindenféle egyéb papír behejezésére. Csakhogy az én problémám még mindig változatlan
A Word (XP hungary) nem enged 55,87 cm-nél hosszabb papírt nyomtatni... :/ esetleg más progival?
előre is köszönök minden további jótanácsot! -
Iceclon
csendes tag
Hi! THX a rengeteg jó tanácsot!
Egy picit igaz eltúloztam azt a lézernyomtatós dolgot... már megrendeltem a PCLand-be és hétfőn megyünk érte (Samsung ML-1510), jelenleg a tönkrement Canon s200-as, tintasugaras nyomtató beállításait nyúzom hogy lehetne megoldani, mert a dolog lényege pont az hogy ne kelljen ragasztani, mert egy pálcára feltekerve kell majd a papír :/
Még a feljebb írt beállításokat kipróbálom, aztán írom mi az eredmény, mégegyszer thx! -
Csigapa
tag
Tintasugaras is tud tekercspapírra nyomtatni, az én epsonomnak 3,3 m-t lehet beállítani.
A HP-k amiken dolgozom nem engednek nagyobbat beállítani mint a gyárilag megadott érték, pedig a lapot be tudnák húzni... hp sux.
Lézer sztem nem tud a szabvány lapméretnél nagyobbat, nem olyan a kialakítása.
Ha másképp nem megy a copygeneralba kinyomtatják tekercsre és nem is olyan drága (ha fekete/fehér). Persze nekem sok rossz tapasztalatom van velük, hiába tudná a gép ha képtelenek jó beállítani...
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Aha, most látom, hogy lézer... Hát akkor sok lap egymás után ragasztása a megoldás. Nem árt egy kis ''fürge ujjak'' képzettség sem.
-
simonzé
addikt
Fekvőre állítsd a tájolást, húzd teljesen peremig a margókat, és több oldalra írd a nyomtatandó szöveget. Így akár szinte teljesen folyamatos szöveget is nyomtarthatsz. Matrixnyomtatód van? Mert ''szalagra'' (leporellóra) csak azzal lehet nyomtatni.
-
Iceclon
csendes tag
Hi all!
Abban kérném a segítségeteket, hogy megbuheráljam valahogy a nyomtatót, hogy tudjak folyamatosan nyomtatni... vettem 15 méter hosszú papír gurigát és minimum 1 métert szeretnék folyamatosan nyomtatni, de asszem 40 centi a max amit meg lehet adni egyénileg...
A nyomtató A4 (lézeres) és Arial 3-as méretben szeretnék nyomtatni így
thx minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenWRT topic
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Formula-1
- Powerbank topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest