Új hozzászólás Aktív témák
-
lasarus1988
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
1. Eredetileg vesszővel vannak, de ki tudom cserélni pontra, ha szükséges.
2. Az iroda gépen WinXP 32bit, Office2007 van.
3. Csak egy próbát akartam tenni, hogy beolvas-e egyáltalán valamit, és ha sikerül utána ciklusba szervezni.
4. Nem értem. B1-B10 cellában vannak a szükséges infók, tehát egymás alatt. Az A oszlopban keresek egy kifejezést, amihez a B oszlop információja tartozik. Pl.: A oszlopban: Mérést végezte, ha ezt megtaláltam, akkor a B oszlop tartalmát másolja a doksi könyvjelzőjéhez, tehát Gipsz Jakab-ot (A ciklus csak ideiglenesen megy 10-ig mert ez is változó, csak próbaképpen néztem, mert az csv-nél elegendő ennyi)
5. Nekem az is tökéletesen megfelelne (a csv fájlok nevei viszont állandóan változnak, pontosabban dátum szerepel a névben, de a dátum utána rész állandó)
6. Jól értetted. Egy darab doksi könyvjelzőihez kell rendelni több darab csv fájlt tartalmát.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"azaz 1 word doksit nyitsz meg és 2 darab CSV-t Excel-el."
Elírtam, nyilván helyesen: azaz 1 word doksit nyitsz meg és 1 darab CSV-t Excel-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi