Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
ezzel próbálkozz http://www.netlimiter.com/
itt még egyes netet használló programokra lebontva is meg tudod adni, hogy ki mennyit kapjon
nálam nagyon jól működött régen.
azt sajnos nem tom, hogy meg lehet adni, hogy tlnet, ftp, tftp és egyéb kapcsolatokra mit engedélyezzen, de talán ha aszondod neki hogy mindent szűrjön, akkor megfogja azt is -
Celithrandi
addikt
én pont múlt héten hallottam ugyan ilyet , de az Suse linux volt, akkor azt javasoltam, hogy rakjon fel Ubuntut
arra kéne rájönni, hogy a kártyahelyet nem ismeri e meg vagy a wlant nem tudja e lekezelni szvsz.
vagyis vagy rakj be egy Rj-45 ös ethernet kártyát, ha az megy akkor a wlan lesz a ludas, vagy rakj be egy usb-s wlan adaptert ha az megy akkor a kártyákkal lehet baja.
józan parasztésszel
én most a workstationomba beraktam egy USB set és egyből megtalálta és látta a wlan hálózatokat is.
ez Ubuntu. sajnos nem laptop úgyhogy pcmca ról nem tudok nyilatkozni, de nem hiszem hogy azzal gondo lenne -
Celithrandi
addikt
hehe, a hétvégén egy kis vacak pendrive méretű adapterrel teljesen stabil AP t tudtunk csinálni
nem is gondoltam, hogy ennyire jók a pár ezres eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akkuban erősít a középkategória
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest