Hirdetés
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
CybStorm
csendes tag
egyébként meg hagyd a fenébe - úgyse használja ki azt a sebességet a vinyó.
-
CybStorm
csendes tag
az igazság az, hogy ebben a műfajban elég sok a ''bukható'' komponens.
lehet alaplapi bug, kábel, biosbeállítás, de szinte mindig software.
microsoft suxx - kár, hogy jobbat még nem talált ki senki... :((( -
MasOyama
őstag
Nem tudom, mit cseszhettem volna el, hisz az installnál csak a tovább gombot kell nyomni. :)
-
Overmind
aktív tag
Hi!
Nekem is NF2-es lapom van (Epox), de nekem az Nforce ide controller előtt ott van az elsődleges, és a másodlagos ide is. Nem lehet, hogy valami rosszul van felinstalállva? Bár nem tudom,hogy Abit NF7-ben is kell-e lennie elsődleges ide vezérlőnek, de gyanús... És ott tényleg meg tudnád nézni, hogy milyen beállítást használ. :) -
MasOyama
őstag
Köszi, de nekem a Ide/Ata alatt semmi olyasmi nincs amit mondtál. Ez van:Nvidia nforce ide controller azon belül meg csak annyi, hogy az eszköz müködik.
-
Grim Reaper
csendes tag
Ez azt jelenti hogy a vinyó támogatja a 100 Mb/sec adatátviteli sebességet és amennyiben ezt az alaplapod is tudja és 80 eres kábellel kötötted be a vinyót akkor az XP így is használja:
Vezérlőpult->Rendszer->Hardver->Eszközkezelő->IDE/ATAPI vezérlők->Elsődleges IDE csatorna (v másodlagos ha az alaplapon a második IDE vezérlőre kötötted a vinyót)->Speciális beállítások fülnél meg tudod nézni hogy milyen módban dolgozik a vinyó -
MasOyama
őstag
Namost van egy ilyen winyom: http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?DriveID=10&Lang=1
Látok ott valami olyasmit, hogy Mode 5 Ultra ATA ez mit takar? Be lehet ezt állítani valahogy? Full nem értek hozzá. Gondolom gyorsabb vagy mi a fene ez? THX
Aktív témák
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest