Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
Hali!
Szuperül müködik az SP2! Nincs baja a legújabb ZoneAlarm-mal. Vírusvédelemnek a legjabb Avast! 4 Home-ot használom. Amikor ezt telepitettem figyelmeztetett hogy lehet hogy elavult az Avast. Aztán telepitettem az Avast! frissítéseit és láss csodát!!
Csak 1 dolog zavar nagyon. Én nem akarok autó frissítést, de muszály, mert az ikonja akkor mindig ott villog meg figyelmeztet hogy BLÁÁÁÁÁÁBLÁÁÁÁÁÁBLÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Ezt meg lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest