Hirdetés
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo23
tag
válasz
dcsabesz #6436 üzenetére
Szeva!
Pont ez érdekel engem is. Én az azonnali kérdések topikban tettem fel a kérdést. Azt írták hogy BIOS-frissítést is jó megcsinálni, persze ha van újabb BIOS az adott laphoz, azán A64 ki X2 be, és ha szerencsém van nem kell Win reinstall. Én azt nem tudom, hogy a win xp az magától fel fogja-e ismerni az X2-t és megteszi-e a szükséges lépéseket. -
Romeo23
tag
-
Romeo23
tag
válasz
garfield-r #6358 üzenetére
Ha jól tudom, akkor akkor olyan fájlok vannak abban a mappában, amiknek a rendszer működéséhez van közük. Semmiképpen nem ajánlatos babrálni, tötölni meg pláne nem. Amúgy szerintem nem is lehet az letörölni. Szóval hagyd azt ottan békében
-
Romeo23
tag
válasz
csoszrobert #6342 üzenetére
Resetelni kell a BIOS beállításokat. Az alaplapon van neki egy jumper. CMOS Reset Jumper szokott lenni a neve. Három tű, amiből kettőt a jumper összeköt. Alaphelyzetben van rajta a jumper, át kell rakni a másik oldalra, meg azt hiszem párszor az indítógombot megnyomni. Elvileg default-ra állítja a BIOS-t. Ha ez nem segít a BIOS tápellátásáért felelős gombelemet kell kivenni, ja persze előtte teljes áramtalanítás. Ez az alaplapon van egy műanyag foglalatban. Pár másodperc várás, gombelem vissza, áram vissza, gép indít. Törlődnie kell a BIOS beállításoknak, illetve alaphelyzetbe áll vissza. System default-ra.
-
Romeo23
tag
Sziasztok!
XP-vel visszatérő problémám: Telepítés után pár hónap alatt mindíg előjön a probléma. Szóval sok alkalmazás nagyon lassan indul el. Egyre lassabban. FireFox is pl vagy a Total Commander. Néha csak csörög a winyó magának meg villog a led, de olyan öragesen csinálja az alkalmazások megnyitását. A másik gond, hogy a kisméretű fájlok másaolása is belassult. Total Commanderben "csík" végigszalad hogy átmásolta, de aztán ott áll még jópár másodpercig 100%-on, és nem történik semmi.
Szoktam defragolni, vírusok és spam-ek után kutatni. Van küldön meghajtón lomtár és 6Gb-os lapozóhely is. Mit hagyok ki a karbantartásból?
-
Romeo23
tag
Sziasztok!
XP-re feltelepítettem egy gamepadot. Megy is rendesen, csak minden inuláskor új hardvert akar miatta telepíteni, és mindíg nyomkodni kell hogy mégse. Nem lehet XP-ben kikapcsolni azt, hogy induláskor ne keressen új hardvereket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- One UI zápor szórta meg Európát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest