-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Hali!
Beteszed a laptopba az XP cd-t, majd beállítod hogy arról bootoljon. Mikor elérsz abba az ablakba, ahol a partíciókat lehet kezelni ott beállítod, hogy mekkorák legyenek és kész.
Nem tudom te hol próbáltad a hdd-t felosztani, de az xp telepítője tudtommal nem kérdezi hogy melyik legyen elsődleges stb..
Az fdsk parancs azonban igen, de inkább hagyd az XP telepítőjére a vinyó felosztását.
Igen az XP lapozófájlját valóban érdemes a leggyorsabb darabra pakolni (ez mindig a hdd abc sorrendben a legelső darabja, általában a c.
Sőt érdemes a lapozófájlt manuálisan beállítani, mert ha a Windows kezeli, akkor az jobban töredezettebbé teszi a vinyót.
Ezt így lehet:
Windows+Break, majd utánna a Speciális fül aztán Teljesítmény sor és ott a Beállításokra.
Majd ismét a Speciális fül, majd a Virtuális memória résznél a Módosítás gombra.
Itt válaszd ki a meghajtót, majd Egyedi módban adj meg két értéket.
A Kezdeti méret és a Maximális méret dobozba egyforma számokat írjál. Így eréred azt, hogy a Windows egyben elkészíti a fájlt és azt fogja használni.
Nem tudom, hogy mennyi ramod van, de én 1GB RAM mellé beállítottam 800MB VRAMot.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Érkezés alatt. ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest