Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
tiborow
csendes tag
Hát bárhol is olvasgatom, mindíg belebotlok valami hibába ezekkel a windózokkal kapcsolatban. Ezért én is kipróbáltam.. és a véleményem... hááát...inkább hagyjuk. Nekem volt kis időm, és némi utánolvasást követően ''beszereztem'' egy Winborg névre hallgató variánst. Ennek csupán annyi előnye volt a hazai verziókkal szemben, hogy itt valóban ki van dolgozva a telepítés menete, és mindössze 10000 drivert tartalmaz integrálva. Nos ebbe a ''csomagba'' nemes egyszerűséggel beledobtam a magyar XPSP2-t, módosítottam a telepítéshez szükséges adatokat (értem itt a nyelvi beállítást, időzónát, stb..), és máris van egy üzembiztos windózom. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az alaplapi SATA drivert előtte azért belenyomtam a winfosba. Ugyan a frissítések nincsenek benne alapból, de gond nélkül telepíthetőek, és bármi elérhető benne, ami alapból is elérhető, nincs feleslegesen ''kiherélve''.
Az automatikusan települő progikat pedig úgy módosítottam, hogy amelyiknek van magyar verziója, azt lecseréltem.
Nálam ez a megoldás bevált, már több gépre problémamentesen telepedett, és hibátlanul működik. Ha esetleg újabb újabb alaplappal, vagy más hardverrel hoz össze a sors, akkor is csak egy új lemez kell (ami ma már nem összeg), és kb 10 perc, a driverek integrálásához.
És ami még fontos lehet azok számára, akik ipari mennyiségben telepítenek:
- a winfos telepítése egy gyorsformázással kb 18-25 perc, a procitól függően (750MHz - 3GHz-ig teszteltem)
- az alapból kijelölt programok telepítése sem tart tovább a fent leírtaknál. Persze ez egyénenként változik, de a teljes programcsomagot is felrakja úgy 40 perc alatt.
Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Windows 11
- Apple Watch
- Fogyjunk le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest