Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Nekem éppen Dos Emulátorra lenne szükségem. A DOSBox-al már próbálkoztam, de nem jött be, sok játék nem működött rendesen. Valami olyanra lenne szükségem, ami a legjobbak közé tartozik meg könnyen kezelhető is. -
Lolek
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget...
-
Gregorius
őstag
Ez az egyik eszköz, amire szükséged lesz:
Bővebben: link
Ez meg a másik opcionálisan (graf. felület a beállításhoz):
Persze lehet próbálkozni ezzel is:
de inkább akkor, ha próbawindózt akarsz a rendes mellett futtatni (a tökéletes karantén), mert a dos kompatibilitása hagy némi kívánnivalót maga után. -
lwolf
csendes tag
Itt a Dos-box címe:
http://sourceforge.net/projects/dos-box/
Bár igazából szvsz jobban jársz, ha felteszel egy virtuális gépet, mint pl a Bochs és arra telepítesz egy valódi DOS-t. (pl. ms-dos 6.22, freedos, caldera dr-dos) Így windows ablakból tudsz DOS-os játékot játszani. (Én Win95-öt is telepítettem virtuális gépbe, nagy élmény, nem mondomÍgy biztos nem rontod el a jól működő rendszered.
Bár a Bochs beállítása egy kissé nehézkes, de le lehet tölteni hozzá front-end -et akár.
Ingyenes virtuális gép:
http://sourceforge.net/projects/bochs/ -
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Win xp alatt szeretnék dos-os programot futtatni, és ehhez kéne nekem 1 dos emulátor vagy valami hasonló progi.
Tudtok segíteni?
Megoldható valahogy?
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest