- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hővezető paszták
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loretto
veterán
Pedig mennie kell, Avanttal vagyok én is.
No ami problémámat illeti.
Kiss hdd nélkül nem ment, abszolúte., azzal viszont ment, ki érti ezt. Így ujrahuztam az egészet, ill majd az xo boot.ini-ből kiszerkesztem a felesleget. Most indul, ahogy kell, bár még a másik nem lett bedugva (kell így is sokat szórakoznom). AMi érdekes, hogy most valamiért az Adobe Reader 8 HUN telepítője elköszön, olyannal, hogy a temp mappába nem tudok írni (rendszergazda jogokkal), vagy tele van. A 7.0 felment. Továbbá LFash 9 telepítőnél ActiceX "hiba" van, de települt,és a flashek is mennek.
Érdekes délután.
rétisün: én is meg voltam lepődve, hosza rendszertöltés teljesen más módon megy, ám iylen hiba volt egy szál magában a rendszernek:Fallback1
find --set--root /bootmgr
Fallback 2
find --set -root /ntldrEz utóbbi nem épp vistás dolog.
No mindegy, a csíny letudva.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest