Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
bz
tag
MSI 2 kell neki?
www.microsoft.com/msi
2. link -
roadside
csendes tag
A hardwareoc-n is fenn van, a bal oldalon Letöltés > Tweakers >Windows szekcióban.
R -
Ploszi
senior tag
uhh, sajnos ott már nincsen fenn, de icq-n átküldhetem :D
-
Bari
Modder
Szia
Megtudnád mondani a progi pontos előhelyét mert azt az oldalt nemismererm amit irtál.
Előre is köszi -
Bari
Modder
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy netről szedtem le frisebb drivert egy logitech kormányhoz, de az nemmegy fel, aszondja frisitsem a windows telepitő progiját ( ez máskor is megoldott ilyen jellegü problémát). a Rendszer egy win98se magyar verzió, felmentem a windows update webhelyére elkezdtem a frisitést, de vacakolt a net, igy megszakadt az adott frisités letöltése, ha ujra akarnám kezdeni az elérhető frisitések között már nem szerepel. A korábbi frisitések között szerepel ugyan de megszakadt státuszal. Van valami megoldás rá, hogy ne keljen az egész windows ujratelepiteni?( nem a saját gépem és túl sok progi van rajta hogy vissza tudjak mindent álitani a majdnem eredeti állapothoz )
Előre is köszi a segitséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest